Elkapta a koronavírust Berki Mazsi: "Nem várt eredményt kaptam"

Forrás: Instagram/ berkimazsi -
Berki Mazsi koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi a közösségi oldalán számolt be arról, hogy elkapta a koronavírust. Az újdonsült édesanya teljesen ledöbbent, amikor a gyorstesztje pozitív lett.

Berki Mazsi az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy oltási kampány kedvéért leteszteltette magát koronavírusra és nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy pozitív lett a tesztje. Ezt követően csináltatott egy PCR-tesztet, ami szintén pozitív lett.

"Tegnap bizonyára láttátok a storymban, hogy Kecskemétre látogattunk a kislányommal, hogy meglátogassuk a dédit. A találkozás előtt ellátogattam a Nemzetközi Oltóközpont szűrőállomására, hogy megbizonyosodjak arról, hogy egészséges vagyok-e, azonban nem várt eredményt kaptam.

A gyorstesztem pozitívat mutatott, majd tegnap éjfél előtt sms-ben is jött az értesítés a PCR teszteredményemről, mely szintén pozitív lett. (...) Ha nincs ez az együttműködésem, akkor valószínűleg tegnap találkozom a nagymamámmal és a többibe inkább bele sem gondolok, hiszen pontosan tudjuk, mennyien veszítették el szeretteiket az elmúlt években..."

- magyarázta Mazsi.

"Hálás vagyok és szerencsésnek érzem magunkat, mert a családunk minden tagja jól van! És ez a legfontosabb" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.