"Gépekre kerültem" - Egy hónapig küzdött a koronavírussal a magyar zenész, 12 kilót fogyott

Forrás: Instagram -
betegség COVID-19 Bunyós Pityu kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességeket sem kíméli a járvány negyedik hulláma. Az egykori olimpikon, Bunyós Pityu egy hónapos csatát vívott a koronavírussal, de szerencsére ő győzedelmeskedett, és már otthonában lábadozik.

– mondta a Blikknek Bunyós Pityu, akit alaposan legyengített a koronavírus-fertőzés. A zenész izmai összeestek, a betegség kíméletlen pusztítást végzett a szervezetében, és hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig.

Forrás: Instagram

-mesélte Szikora István, aki egy hete már otthonában lábadozik. A zenész rengeteget van friss levegőn, jókat eszik, és sokat pihenni, hogy mielőbb visszatérhessen a színpadra.

Aggasztó hírek érkeztek Kóbor János állapotáról: lélegeztetőgépen, mélyaltatásban tartják az énekesthttps://www.life.hu/egeszseg/20211122-aggaszto-hirek-erkeztek-kobor-janos-allapotarol-lelegeztetogepen-melyaltatasban-tartjak-az-enekest.htmlHírt adott állapotáról Hosszú Katinka: így van most a koronavírusos úszónőhttps://www.life.hu/egeszseg/20211121-hirt-adott-allapotarol-hosszu-katinka-igy-van-most-a-koronavirusos-uszono.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.