Bangó Margit lemondta az összes idei koncertjét: a művésznőt újra meg kell operálni

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
műtét koncert kórház Bangó Margit koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margitot novemberben operálták, de decemberben ismét kés alá fekszik. Bár idei koncertjeit lemondta, már nagyon készül a februári, utolsó nagy bulijára.

Idén már nem láthatjuk színpadon Bangó Margitot, de minden erejével februári nagykoncertjére készül. Az énekesnőt két hónapon belül már másodszor fogják műteni, és bár jelenleg kítűnő fizikai állapotban van, nem akar kockáztatni, ezért önkéntes száműzetésbe vonult.

A művésznő viszont azt is ígéri, hogy minden elmaradt fellépést bepótol, csak egy kis türelmet kér rajongóitól, amíg a műtét után összeszedi magát.

Bangó Margitot a legnagyobb titoktartásban, novemberben műtötték, a következő operáció decemberben lesz.

"Bár szerettem volna gyorsan felvenni a harmadik oltást, közbejött novemberben egy műtét. És sajnos itt még nincs vége, decemberben is műtőasztalra kell feküdnöm egy kisebb beavatkozás miatt. Sajnos emiatt a vakcinát nem vehetem fel, az orvosom dönti majd el, hogy ezek után mikor kaphatom meg" - mondta a művésznő.

"Nem mondom, hogy nincs bennem nyugtalanság a beavatkozás miatt, de a szívem mélyén pontosan tudom, hogy minden rendben lesz. A hit hegyeket mozgat meg, és én szentül hiszem, hogy Isten kegyelméből ebből is felépülök" - folytatta. Hozzátette, ő már olyan sok mindentől menekült meg, és olyan lelki és fizikai mélypontokról jött vissza, hogy tudja, ismét felgyógyul.

Bangó Margit Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Sajnos a novemberi és decemberi koncertjeit viszont kénytelen volt lemondani - írja a Bors.

"Fizikailag jól vagyok, a hangomat nem vesztettem el, de úgy érzem, most nem kockáztathatok. Megműtenek, aztán szépen rendbejövök. Muszáj gatyába rázni magam a februári nagykoncertem előtt!"

Bangó Margit, a világhírű cigány- és magyar nóta-énekes a 70. születésnapja alkalmából egy utolsó nagykoncertre készül, 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a művésznőt soha többet nem láthatjuk színpadon, csupán azt, hogy nagyzenekaros, grandiózus koncertje nem lesz többet.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.