A Birninghamben élő 25 éves Paige Bliss 27 hetes terhes volt, amikor elkapta a koronavírust. A kismamának drasztikus döntést kellett hoznia: sürgősségi császármetszésre volt szükség, különben veszélybe került volna az ő és a baba élete is. 

Paige Bliss nem tudja, hol kapta el a koronavírust, először csak azt vette észre, hogy folyik az orra és influenzaszerű tünetei vannak. Öt nap után már nehezen kapott levegőt, ezért mentőt hívott és rögtön kórházba szállították. Két napon belül az intenzív osztályra került és drasztikus döntést kellett hoznia: az orvosok sürgősségi császármetszést javasoltak. Mivel gyógyszert nem adhattak neki, az orvosok szerint ez volt az egyetlen megoldás, hogy ő és babája és életben maradjon - írja a Mirror.

27 hetes terhesen kapta el a koronavírust a 25 éves nő, sürgősségi császármetszést kellett végrehajtani rajta.Forrás: Shutterstock

Paige először vonakodott, de nagyon aggódott a babájáért, ezért nem volt más választása. Az újszülött kiemelése után azonnal lélegeztetőgépre tették, a kisbaba pedig inkubátorba került. Miley születésétől fogva lélegeztetőgépen volt, mivel ragacsos volt a tüdeje, végül 9 hetet töltött a kórházban, mielőtt hazamehetett szüleivel. Szerencsére azóta anyuka és kislánya már jobban vannak és alig várják első közös karácsonyukat.