Ma reggel érkezett a drámai hír, miszerint 47 éves korában elhunyt az egykori sorozatsztár, Damu Roland. A színészt rövid idő alatt kétszer is kórházban kezelték, de már az orvosok sem tudták megmenteni.

Damu december elején olyan súlyos állapotban került kórházba, hogy azonnal műtűdőre kötötték. A színész szervezetét a koronavírus támadta meg, ő azonban sokáig nem vett tudomást a betegségről. Eleinte megfázásnak hitte a tüneteket. Mire hajlandó volt orvoshoz fordulni, már nagy volt a baj.

Damu Roland mintha érezte volna, hogy ebből a bajból már nem lesz kiútForrás: TV2

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt Damu interjút adott, amiben drámai mondatok hangzottak el a színész szájából. A nehéz helyzetbe került egykori sorozatsztár az interneten, ismerőseitől, követőitől kért pénzt gyógyszerekre, lakhatásra, azonban senki sem hitte, hogy valóban nagy a baj. Ő azonban mintha sejtette volna, hogy nagyon rosszra fordul majd a helyzet.

Megbetegedtem. Ez nem vicc! Nem vicc! És sokkal nagyobb a baj, mint gondolnád, de arról meg nem fogok beszélni. Sem neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj

– mondta akkor a színész az interjúban. A vészjósló mondatok most teljesen új értelmet nyertek a Ripost szerint.

Damu Roland szervezete december 27-re virradóra feladta a küzdelmet. A színész 47 éves volt.