Vészjósló megérzés: Damu Roland előre tudta, hogy nagy a baj?

Facebook -
Damu Roland gyászhír elhunyt Damu Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel érkezett a drámai hír, miszerint 47 éves korában elhunyt az egykori sorozatsztár, Damu Roland. A színészt rövid idő alatt kétszer is kórházban kezelték, de már az orvosok sem tudták megmenteni.

Damu december elején olyan súlyos állapotban került kórházba, hogy azonnal műtűdőre kötötték. A színész szervezetét a koronavírus támadta meg, ő azonban sokáig nem vett tudomást a betegségről. Eleinte megfázásnak hitte a tüneteket. Mire hajlandó volt orvoshoz fordulni, már nagy volt a baj.

Damu Roland mintha érezte volna, hogy ebből a bajból már nem lesz kiút Forrás: TV2

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt Damu interjút adott, amiben drámai mondatok hangzottak el a színész szájából. A nehéz helyzetbe került egykori sorozatsztár az interneten, ismerőseitől, követőitől kért pénzt gyógyszerekre, lakhatásra, azonban senki sem hitte, hogy valóban nagy a baj. Ő azonban mintha sejtette volna, hogy nagyon rosszra fordul majd a helyzet.

– mondta akkor a színész az interjúban. A vészjósló mondatok most teljesen új értelmet nyertek a Ripost szerint.

Damu Roland szervezete december 27-re virradóra feladta a küzdelmet. A színész 47 éves volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.