Sztárban sztár Stohl András sérülés baleset Marics Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András megsebesült a múlt hétvégi Sztárban Sztár adásában. A sérülést Marics Peti egy közös produkció során véletlenül okozta.

A Sztárban Sztár legutóbbi adásában az egyéni produkciók után két csapatra osztották a versenyzőket. Stohl András Marics Petivel és Zámbó Krisztiánnal együtt alakult át az UFO együttes tagjává. Marics Peti nagyon beleélte magá a Szerelemdoktor című számba, olyannyira, hogy véletlenül még Stohl Andrást is megsebesítette.

A színész a Mokkában beszélt a műsorról, elmondta, hogy Peti nagyon megijedt, hogy komoly sebesülést okozott neki. Másnap többször is kereste Andrást, és a hogylétéről érdeklődött.

„Én abban a pillanatban, amikor ez megtörtént, mi pedig ott rötyögtünk Péterrel meg Krisztiánnal a színpadon, tudtam, hogy ebből hír lesz. De semmi nem történt, egy pici kis felületi hámsérülés, a Peti egy kicsit túltolta. Ő meg volt ijedve. Ő egy nagyon jó lelkű srác, iszonyatosan édes gyerek. Másnap is írt meg hívott, nagyon-nagyon kedves volt. Mondtam neki, hogy nyugodj meg, semmi baj nincs az égvilágon" – mondta kacagva Stohl.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.