Így van most Ozzy Osbourne a sorsdöntő műtétje után

Fotó: Black Sabbath -
műtét sorsdöntő Ozzy Osbourne Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ozzy Osbourne családja közlése szerint jól van, és már a kórházat is elhagyta.

A legendás zenész a hét elején esett át a sorsdöntő műtéten. Felesége, Sharon a közösségi oldalán osztotta meg, hogy van férje:

"A családunk nagyon hálás az Ozzy műtétjét megelőzően érkező elsöprő mennyiségű szeretetért és támogatásért! Ozzy jól van, a gyógyulás útján van! A szeretetetek a világot jelenti neki."

Ozzy Osbourne Fotó / Black Sabbath

A Guardian értesülései szerint Ozzy kerekesszékben hagyta el a Los Angeles-i kórházat, azonban az autóba már a saját lábán szállt be. Bár ennél több részlet mindeddig nem derült ki az operációról, Sharon korábban azt nyilatkozta, férje egész hátralévő életére hatással lesz.

Májusban a zenész mondta el, hogy egy, a nyakát érintő beavatkozásra vár, miután még 2019-ben elesett és súlyosbodott a Parkinson-kórja.

"Mostanában nem tudok rendesen járni. Minden reggel fizikoterápiára járok. Valamivel jobban vagyok, de közel sem annyira, amennyire szeretném, hogy újra útra kelhessek" – mondta akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.