Brutális: 14 éven keresztül kizárólag gyorskaján élt a fiatal férfi

egészségtelen fogyás gyorsétterem túlsúly testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, mennyire egészségtelen, ha valaki folyamatosan gyorséttermekben eszik.

A most 31 éves ausztrál Damian Burgoyne 14 éves korától kezdve egészen 28 éves koráig kizárólag gyorséttemi kajákon élt. Bár korábban sem volt vékony, ezáltal súlya rohamos gyarapodásnak indult, a mélypontot pedig 215 kilósan érte el. Ekkor már képtelen volt magáról gondoskodni, és csak akkor kelt ki az ágyból, ha vécére ment vagy a hűtőhöz. Végül úgy döntött, új életet kezd.

Damian azóta már leadta hatalmas súlyfeleslegét, de nem rejtegeti, hogy honnan indult, hanem ellenkezőleg,tanulságként megosztja történetét másokkal is.

A fiatal férfi 14 évesen kezdett el egy gyorsétteremben dolgozni, ekkor indult el a lejtőn. Mivel az volt számára kézenfekvő, közel másfél évtizeden keresztül ott evett minden alkalommal. Miközben testsúlya növekedett, egészsége romlásnak indult, és a depresszió sem kerülte el.

"Nem éltem, csak léteztem. Néha azt kívántam, bárcsak ne ébrednék fel többet" - mondta a Mirrornak.

Végül gyomorszűkítő műtéten esett át, majd eltávolították a felesleges bőrt a testéről. Fél év alatt 130 kilótól szabadult meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.