Sokkoló hír: élet-halál között lebegett a népszerű magyar színész

betegség tüdőgyulladás Beleznay Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beleznay Endrét nem a koronavírus-járvány döntötte le a lábáról: a legtöbben még azt sem tudták, mi fán terem a COVID-19, mikor ő olyan tüdőgyulladást kapott, hogy egy hónapig képtelen volt normálisan funkcionálni.

A színész, aki akkoriban egyáltalán nem kímélte magát, hiszen 32-33 darabban játszott párhuzamosan, a 95.8 Sláger FM-nek mesélt súlyos egészségügyi kálváriájáról.

Beleznay Endre Forrás: Instagram / Endre Beleznay

Otthon nagyon komolyan vettem a gyógyulást. A feleségem gondosan ápolt, ő az ég adománya. Annyira jó ápoló, hogy szoktam is mondani, hogy szinte kedvem lenne néha betegnek lenni, mert ő annyira jól csinálja ezt is. Persze az az időszak nem volt ennyire vicces. Ha egyedül éltem volna és ő nem lett volna mellettem, lehet, hogy tényleg belehaltam volna.

Effektíve nem tudtam semmit sem csinálni. Megállt az élet, egy hónapot kihagytam a színházban is. Igaz, kezdetben, mikor még nem voltam annyira beteg, én is játszottam, amíg tudtam. Két előadást is vittem magas lázzal, az egyiknél alig álltam a lábamon. Aztán már játszani sem tudtam, inkább otthon gyógyultam"

– idézte Endre szavait a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.