Esküvője előtt lett koronavírusos a magyar szépségkirálynő

esküvő koronavírus Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági hamarosan oltár elé áll és hivatalosan is örök hűséget fogad gyermekei apjának, szerelmének, Kis Csabának. A nagy napot azonban beárnyékolta, hogy a menyasszony a menyegző előtt kapta el a koronavírust.

Dobó Ági közösségi oldalán számolt be arról, hogy milyen kemény napok vannak mögötte. A menyasszony az esküvője előtt lett koronavírusos.

"Ma visszatérek az élők sorába, negatív tesztekkel a birtokomban, és nekifuthatunk az esküvőnk utolsó simításainak 1 hét full stresszt követően... mert attól, hogy a világban zajló események egy pillanat alatt szorították háttérbe, vagy látszólag szüntették meg a covidot, úgy tűnik, igenis jelen van, és a mi környezetünkben ismét egyre többen és többen fertőződünk meg vele" – kezdte Ági az Instagram-oldalán.

"Mi háromszor vagyunk oltva, és korábban is estünk már át rajta, így azt mondhatom, ennek a vírusnak volt a leggyengébb a lefolyása eddig. Klasszikus torokgyulladásos tüneteim voltak, ami pillanatok alatt terjedt át a mandulámra, fülemre, arcüregemre. Ezúttal még lázam sem volt, és az ízeket, illatokat is érzem, halleluuuujah ... De szedek antiobiotikumot a lehetséges szövődmények és a fennálló arcüreggyulladásom ellen. Van némi hátfájásom, és a mellkasomat is érzem, illetve az állóképességem gyakorlatilag kuka, az emeletre alig bírok felmenni, de próbálok pihenni, regenerálódni, és hétvégére teljesen jól lenni" – írta a bejegyzésében, majd hozzátette.

"Ha elfogadtok egy tanácsot, a repülőn, ha nem muszáj is, viseltek maszkot (nem úgy, mint én), és vigyázzatok egymásra! Kétszer mosta el a téli esküvőnket a covid, harmadszor nem engedjük meg neki!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.