Egy hete fekszik kómában a magyar rockzenész: darázscsípés miatt került kórházba

kóma rockzenész Ribarics Tamás darázscsípés kórház darázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar rockzenész, Ribarics Tamás több mint egy hete fekszik kómában, miután megcsípte egy darázs.

Néhány órával ezelőtt jelent meg Ribarics Tamás Facebook-oldalán egy hosszú poszt, amelyben arról írnak, hogy a Tales of Evening nevű metál-és rockbanda gitárosa súlyos állapotban van, és egy hete kómában fekszik. A posztot nem ő, hanem az egyik jó barátja írta

"Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim! Ezeket a sorokat sajnos nem én vetem az online tér papírjára, de úgy vegyétek, mintha én szólnék hozzátok. Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni"

- olvasható a bejegyzésben, amelyben a sorok írója arra is kitért, hogy Riba néha lázzal küzd, egész nap zenét hallgat, és érzi, ha ott vannak a szerettei.

"Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből ... utálom, nem látok ... keresem a fényt, megyek, lépteim még bizonytalanok, de nem adom fel. Érintésre reagálok, megremegek. Könnyem csordul ..."

A megindító poszt azzal zárul, hogy remélik: legközelebb már Riba jelentkezik, és nemsokára visszatérhet a színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.