Ekkora a baj? Már fekete nyakkendőben tudósítanak a BBC munkatársai

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool -
II. Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő II. Erzsébet halála II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ lélegzetvisszafojtva várja a híreket II. Erzsébet királynő állapotával kapcsolatban. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a brit uralkodó orvosi felügyelet alatt áll, miután orvosai "aggasztónak" találták egészségi állapotát.

A királynő, aki több mint 70 éve, 1952 februárjában - édesapja, VI. György király halála után - lépett az Egyesült Királyság trónjára, jelenleg nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyában tartózkodik.

Ma délután érkezett a hír, hogy azonnali orvosi felügyeletet rendeltek el a brit uralkodó mellé, és meglepő módon az egész család Balmoralba sietett. Harry herceg és Meghan is úton vannak – jelentették.

Azt nem tudni, hogy a BBC tud-e már konkrétabb információt II. Erzsébet állapotáról, az azonban aggasztó, hogy a csatorna riportere gyászruhában tudósít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.