Egészségügyi állapotáról vallott Bodrogi Gyula: "Már nem szaladom körbe a futballpályát”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
színművész csípő egészség Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdődik a színházi szezon, így szüksége is van a jó formára Bodrogi Gyulának, ugyanis minden vágya, hogy visszatérhessen a világot jelentő deszkákra. Az örökké jó kedélyű művész igyekszik folyamatosan karbantartani magát, járógépezik, sokat sétál, de persze messzebbre inkább autóval indul el. Minderről a szerdánként megjelenő hot! magazinban mesél a színművész.

"Merkely professzor úr precízen beállította a gyógyszereimet, azok szedését betartom, jár hozzám egy masszőr is, de speciális kezelésekre nem járok.

Már nem szaladom körbe a futballpályát, ezt tudomásul kell venni. A csípőm most rendben van; előfordulhat, hogy rakoncátlankodik még, de ezt „ő" határozza meg, ilyen korban már kevésbé van ráhatása az embernek a testrészeire.

Egészségügyi állapotáról vallott Bodrogi Gyula: "Már nem szaladom körbe a futballpályát" Fotó: Polyák Attila - Origo

A Jóisten sokszor megsegített; remélem, a továbbiakban is így lesz" – árulja el a friss hot!-ban a nemzet színésze, aki terveiről is beszámol a magazinban!

A hot!-ot digitális formában is megkapjátok a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.