Evészavarral küzd a népszerű magyar szépségkirálynő: "Azt hittem, hogy agyvérzést fogok kapni"

Szarvas Andi szépségkirálynő vallomás evészavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal szépségkirálynő, Szarvas Andi a közösségi oldalán őszintén mesélt arról, hogy evészavarral küzd, ami komoly megpróbáltatások elé állította az elmúlt időszakban. 

Szarvas Andi meglepő őszinteséggel vallott evési zavaráról, ami annyira megkeserítette a mindenapjait, hogy úgy döntött, orvosi segítséget kér.

"Szarvas Andi vagyok, 2018-ban nyertem meg a Magyarország Szépe versenyt, és evészavarban szenvedek. Ez úgy kezdődött, hogy nem ettem és agyonedzettem magamat a futópadon. Ennek annyira megéreztem az ízét, hogy 46 kilóra fogytam. Előtte 58-60 lehettem, és semmi izom nem volt rajtam. Még így sem láttam magam jónak, elég vékonynak. (...) A szépségverseny még nagyobb nyomást tett rám. Az étkezésemen nem változtattam, étterembe sem ültem be, csak azt ettem, amit én készítettem, és teljesen átmentem ketoba. Két évig csináltam, semmi szénhidrát...

Ez olyannyira elfajult, hogy az egyik nap nagyon rosszul lettem. Körmösnél ültem éppen, azt láttam, hogy minden homályos, nagy nyomást éreztem a fejemben. Otthon befeküdtem az ágyba, a kezem végig ott volt a telefonon, hogy ha kell, hívjam a mentőket vagy anyát. Azt hittem, hogy agyvérzést fogok kapni, olyan nyomást éreztem."

- mesélte Andi, majd hozzátette, hogy egy teljes kivizsgáláson vett részt: az eredményei nagyon rosszak lettek. Mostanra már sokkal jobb a helyzet, de az elmúlt hetek nagyon megviselték őt.

"Most már az a baj, hogy nem tudom megállni, hogy egy croissant-t egyek, mert akkor bezabálok vagy 10-et hétvégén.

Olyan roham jön rám, pedig nem vonok meg mindent magamtól hét közben sem. Most már egy komolyabb segítséget kértem, mert úgy érzem, hogy csak ez segíthet"

– tette hozzá Andi.

@szarvasandi Sziasztok! Szeretném elmesélni nektek az én történetemet és segíteni azoknak akik ugyan ebben szenvednek. Csak a saját érzéseimet,tapasztalataimat tudom veletek megosztani❤️ Folyt.köv. #étkezésizavar♬ eredeti hang - szarvasandi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.