Szarvas Andi videóban vallott arról, hogy evészavarral küzd.

Szarvas Andi, aki 2018-ban nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, evészavarral küzd. Erről egy megerendítő vidóban vallott, amelyben elárulta, segítséget kért, mert nem tudja egyedül leküzdeni a problémát.

Szarvas Andi evészavarral küzdForrás: Szarvas Andi/Instagram

"Ez úgy kezdődött, hogy nem ettem és agyonedzettem magamat a futópadon. Ennek annyira megéreztem az ízét, hogy 46 kilóra fogytam, 58-60 lettem, és semmi izom nem volt rajtam. Még így sem láttam magam jónak, elég vékonynak. (...) A szépségverseny még nagyobb nyomást tett rám. Az étkezésemen nem változtattam, étterembe sem ültem be, csak azt ettem, amit én készítettem, és teljesen átmentem ketoba. Két évig csináltam, semmi szénhidrát... Ez olyannyira elfajult, hogy az egyik nap nagyon rosszul lettem. Körmösnél ültem éppen, azt láttam, hogy minden homályos, nagy nyomást éreztem a fejemben. Otthon befeküdtem az ágyba, a kezem végig ott volt a telefonon, hogy ha kell, hívjam a mentőket vagy anyát. Azt hittem, hogy agyvérzést fogok kapni, olyan nyomást éreztem a fejemben" - idézi a Ripost Szarvas Andit.

"Most már az a baj, hogy nem tudom megállni, hogy egy croissant egyek, mert akkor bezabálok vagy 10-et hétvégén. Olyan roham jön rám, pedig nem vonok meg magamtól mindent hét közben sem. Most már egy komolyabb segítséget kértem, mert úgy érzem, hogy csak ez segíthet" - tette hozzá.

@szarvasandi Sziasztok! Szeretném elmesélni nektek az én történetemet és segíteni azoknak akik ugyan ebben szenvednek. Csak a saját érzéseimet,tapasztalataimat tudom veletek megosztani❤️ Folyt.köv. #étkezésizavar♬ eredeti hang - szarvasandi