Szorcsik Viki, a Farm VIP szereplője néhány napja az Insta-storyjában írt arról, hogy édesanyja agyvérzéssel kórházba került. A színésznő most megosztotta a követőivel, hogy anyukája jobban van, és köszöni mindenkinek, aki imádkozott érte. 

Viki úgy véli, a kommentek hangvétele is hozzájárult ahhoz, hogy édesanyja kórházba került: 

"Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek! Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlölethez! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más!" - írta pár napja Viki, majd arra kérte követőit, hogy imádkozzanak az édesanyja gyógyulásáért.

A kommentekből kiderült, függetlenül attól, hogy Viki játéka a Farm VIP első hetében nem mindenkinek tetszett, a legtöbben szorítottak és jobbulást kívántak édesanyjának. A színésznő a következőt posztolta. 

Forrás: Origo