Azt hitték, csak zúzódások voltak a kisfiú testén - kiderült, hogy rákos

betegség leukémia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Kelly Brunning szokatlan tünetekkel vitte orvoshoz kisfiát, Jaxont: a gyermeknek szinte állandóan magas láza volt, illetve apróbb zúzódások éktelenkedtek a testén, amikről először azt hitték, játék közben szerezte azokat.

A kórházban azonban kiderült, hogy nagy a baj: a vérvizsgálat eredményei megerősítették, hogy Jaxon leukémiás és intenzív kemoterápiára van szüksége. A kezelés hatására kihullott a haja, ami eleinte feldúlta, amíg Kelly meg nem nyugtatta, hogy „varázshaja" van, ami majd visszanő.

A kezeléssorozat megkezdése óta négy év telt el, s bár a kisfiú nagyon jól reagált a hatóanyagokra, továbbra is negyedéves kontrollokra kell járnia. A kellemetlenségeket valamelyest csökkentette, hogy nemrég átvehetett egy díjat, amiért hősiesen és bátran viselte a betegséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.