"Bocsánat, de épp kórházban vagyok" - Mohamed Fatima a botrány után az egészségével foglalkozik

Forrás: Instagram -
Fekete Vonat kórház Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fekete Vonat arénás koncertje körüli botrány nagyon megviselte Mohamed Fatimát. 

A Fekete Vonat január 7-én adott koncertet az Arénában, a bevétel körül azonban hatalmas botrány alakult ki. A zenekar és a szervezők elszámolási vitába keveredtek. A buli után két nappal írta ki először L.L. Junior a közösségi oldalaira, hogy ez volt az utolsó közös koncertjük, eredetileg még májusban felléptek volna. A poszt ezért sokakat meglepett, és mindenki az okokat találgatta, amire nem is kellett sokáig várni: maga Fatima írta ki, hogy ő és Beat nem kaptak gázsit a koncert után, később arról szóltak a hírek, hogy csak minimális gázsit kaptak.

Mohamed Fatima Forrás: Instagram

A botrány után L.L. Junior elutazott az országból, Mohamed Fatima pedig jelenleg orvosi kezelés alatt áll. "Bocsánat, de épp kórházban vagyok" - válaszolta a Bors megkeresésére az énekesnő, aki azt nem árulta el, mi a problémája, és azt sem, hogy a botrány nyomta-e rá az egészségére a bélyegét. Egy stábtag azonban elmondta, hogy van az énekesnő. "Fatima mostanában nagyon köhögött, biztosan csak kivizsgáltatja magát, nincs miért aggódni" - osztotta meg az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.