Nagy műtét vár még a rákkal küzdő magyar műsorvezetőre: "A lelkem nagyon megszenvedi"

Forrás:Retro rádió -
Nyerges Izabella mellrák műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnél 2021. decemberében diagnosztizálták a mellrák legagresszívabb típusát. Azóta átesett egy komoly műtéten és kemoterápiát is kapott, de a küzdelmeinek még nincs vége.

A rádiós műsorvezetőnél, Nyerges Izabellánál 2021 decemberében diagnosztizálták a mellrákot. Azóta mindkét mellét eltávolították, kemoterápiát is kapott, de még vár rá egy nagyon komoly beavatkozás.

Nyerges Izabellára még vár egy komoly műtét Forrás:Retro rádió

"Aztán még vár rám egy nehezebb műtétsorozat, mind a két petefészkemet eltávolítják majd, a daganat ugyanis oda is átterjedhet, tehát ha szeretnék élni, ezt a műtétet is vállalnom kell. Azzal vigasztalom magam, hogy most a rombolás időszaka van, de jön majd az építkezés, a plasztikai helyreállító műtétem is. Ha most belenézek a tükörbe, egy olyan pillangót látok, aki ebben a pillanatában még bebábozódott állapotában van, de egyszer majd kikel, és újra szép pillangó lesz. Ezt próbálom erősíteni magamban, de azért a lelkem nagyon megszenvedi" - mondta a Bestnek a műsorvezető, aki azzal, hogy megosztja történetét, a szűrővizsgálatok fontosságára szeretné felhívni a figyelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.