A hallgatók segítségét kérik Sebestyén Balázsék: a 18 hónapos Boldizsár a világon egyedüliként szenved ebben a betegségben

génterápia betegség rádió Rákóczi Ferenc Vadon János anyagcsere-betegség Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsék élen járnak a segítségnyújtásban, és amikor csak tehetik, a hallgatókkal összefogva segítenek a rászorulókon. A műsorvezető nevével fémjelzett reggeli műsor Facebook-oldalán ezúttal egy 18 hónapos fiúcska fotóját tették közzé, aki csak akkor gyógyulhat meg, ha az emberek összefognak.

"Drága Hallgatók! Egy 18 hónapos gyermek- Boldizsár- nevében kérjük a segítségeteket! A kisfiú egy olyan nagyon súlyos anyagcserebetegségben szenved, amin rajta kívül SENKI a világon. Teste képtelen lebontani a fehérjét, a cukrot, a szénhidrátot, így nem termelődik energia a szervezetében, ami elengedhetetlen az életben maradáshoz.

A jó hír, hogy Boldizsár betegsége gyógyítható egy rendkívül bonyolult génterápia segítségével. A rossz hír, hogy az eljárás borzasztóan drága: 500 millió Forint. Bár ez az összeg reménytelenül soknak tűnhet, ebben az országban történtek már csodák, elég ha az SMA-s Zente, vagy a kis Zsombor terápiájára gondolunk.

Drága Hallgatók! Legyen ez a mai nap jócselekedete! Ha módotokban áll, támogassátok Boldizsárt, a legkisebb adomány is óriási segítség a családnak. Köszönjük szépen!"

-áll a posztban.

Aki segítene a kisfiúnak, így teheti:

  • Boldizsár Életéért Alapítvány
  • Számlaszám: 11734200-25852158-00000000
  • IBAN: HU23117342002585215800000000
  • SWIFT: OTPVHUHB
  • Paypal: tiszaszaz@hotmail.com
  • Tel: 06704433398 (édesapa)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.