Gálvölgyi János túl van az életveszélyen: "Vannak csodák, csak hinni kell!"

Fotó: Bielik István -
Gálvölgyi János életveszély lánya
Gálvölgyi János színművészt légzési nehézségekkel szállították az intenzív osztályra napokkal ezelőtt. Lánya most jó hírekkel szolgált az állapotáról.

Múlt héten légzési nehézségekkel szállították intenzív osztályra Gálvölgyi Jánost, súlyos állapotban. A lánya most jó hírekkel szolgált: a színművész túl van az életveszélyen.

"Kedves Mindnyájan! A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet. Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van. Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzív osztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!" - írta Gálvölgyi Dorka a Facebookon. A leíráshoz tartozó videóban azt is elmondták, hogy Gálvölgyi János nehézlégzése mögött összetett szív- és tüdőelégtelenség áll.

Gálvölgyi János már nincs életveszélyben Fotó: Bielik István

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.