Halálközeli élményéről vallott Gálvölgyi János - Betegsége után először állt a kamerák elé

Forrás: Facebook -
betegség intenzív ellátás Gálvölgyi János halálközeli élmény
Pár hete az egész ország Gálvölgyi János felépüléséért szorított. A színművész május 10-én került lélegeztetőgépre. Két héttel később, május 6-án, a 75. születésnapján engedték haza. Most maga mesélte el, mit élt át.

Gálvölgyi János már az otthonában gyógyul, a Fókuszban mesélte el, mi történt vele. Azt mondja, jól érzi magát, bár úgy hallja, a hangja még nem az igazi, de egy-két hét múlva ez is rendben lesz.

"Nem volt tüdőembóliám. Megkérdeztem az én csodálatos orvosaimat az intenzíven, plusz a Városmajorban, bakteriális szív- és légzéselégtelenség volt, ami egy fertőzés" - mondta a színművész, akinek emiatt a légzése és a tüdeje is összeomlott.

Az első fotó a kórházban - Gálvölgyi János és felesége Forrás: Facebook

Érdekes látomásai, álmai is voltak a mélyaltatásban:
"Egy gyönyörű nő egy fehér ruhában. A Quennek van az egyik klipje, aminek az elején mindenki gyönyörű ruhában van, gyönyörű emberek jöttek-mentek a vörös szőnyegen. Én magam is mentem, mindenki köszönt, hajbókolt, és nagyon messze a lépcső tetején állt egy gyönörű nő. Arca nem volt, fehér ruha volt rajta, és integetett. Mentem, hogy nekem oda kell menni hozzá, és akkor emlékszem, hogy felébredtem. Nekem élmény volt, de nem akarom megpróbálni megint."

Az intenzíven egy angol nővel és egy kislánnyal volt együtt. Azt mondja, nem volt különbség, az ápolók csodálatosan dolgoztak mindenkiért éjjel-nappal, ennyi emberséggel rég nem találkozott, kimondhatatlanul hálás.

"Az intenzíven sok választásod nincs. Minden dolognak örülsz, hogy fel tudsz ülni, hogy megállsz az ágy szélén, és hárman fognak, hogy ne dőlj el.. Ezek annyira lefoglalják a napodat, a gondolataidat!" - mondta a színművész.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.