Arnold Schwarzenegger több nyitott szívműtéten is átesett, ám a harmadik nem ment a tervek szerint: újra fel kellett nyitni a mellkasát, hogy megmentsék az életét. 

Arnold Schwarzenegger nyíltan beszélt arról, milyen hibát vétettek harmadik szívműtéte közben az orvosai, ami miatt sürgősen újra kés alá kellett feküdnie.

Igazán kiakadtam. Felébredtem, és egyszer csak az orvosok ott álltak előttem, és azt mondták: Nagyon sajnáljuk, de ez nem úgy ment, mint ahogy terveztük." A műtét során átszakították a szívfalat, ezért gyorsan ismét fel kellett nyitniuk Schwarzenegger mellkasát, hogy megmentsék az életét. 

Arnold Schwarzenegger orvosi hiba miatt került életveszélybeForrás: Birkózó-világbajnokság 2018 Budapest/Facebook

A színész elhatározta, hogy felépül és kikerül a kórházból, de a gyógyulás nem haladt gyorsan. A kórházben tette meg az első lépéseket. Berendelte magához a barátait is, hogy lelkesítsék. 

Úgy néztem ki, mint egy idióta, aki a folyosókon téblábol, de a lényeg az volt, hogy elindultam. Az orvosok figyelmeztettek, tornáztatnom kell a tüdőmet, mert ha tüdőgyulladást kapok, meg is halhatok." 

Lábadozása otthon folytatódott, mindent megtett azért, hogy jól legyen a 2019-es Terminátor forgatására. Végül szerencsésen felépült, amit a családok és a barátok támogatásának is köszönhet - írja a Page Six.