Arnold Schwarzenegger majdnem meghalt az orvosok súlyos hibája miatt

Forrás: Birkózó-világbajnokság 2018 Budapest/Facebook -
Terminátor Arnold Schwarzenegger szívműtét kórház
Arnold Schwarzenegger több nyitott szívműtéten is átesett, ám a harmadik nem ment a tervek szerint: újra fel kellett nyitni a mellkasát, hogy megmentsék az életét. 

Arnold Schwarzenegger nyíltan beszélt arról, milyen hibát vétettek harmadik szívműtéte közben az orvosai, ami miatt sürgősen újra kés alá kellett feküdnie.

Igazán kiakadtam. Felébredtem, és egyszer csak az orvosok ott álltak előttem, és azt mondták: Nagyon sajnáljuk, de ez nem úgy ment, mint ahogy terveztük."

Arnold Schwarzenegger orvosi hiba miatt került életveszélybe Forrás: Birkózó-világbajnokság 2018 Budapest/Facebook

A színész elhatározta, hogy felépül és kikerül a kórházból, de a gyógyulás nem haladt gyorsan. A kórházben tette meg az első lépéseket. Berendelte magához a barátait is, hogy lelkesítsék.

Lábadozása otthon folytatódott, mindent megtett azért, hogy jól legyen a 2019-es Terminátor forgatására. Végül szerencsésen felépült, amit a családok és a barátok támogatásának is köszönhet - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.