Friss fotó készült a nagybeteg Bruce Willisről: nem tudni, tisztában van-e azzal, mi történik vele

Bruce Willis színész Emma Heming Willis demencia Tallulah Willis
Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis nemrégiben a közösségi oldalán mondta el, hogy van a frontotemporális demenciával küzdő színész. A világsztárról most friss fotó is készült, ami ritka, ugyanis kerüli a nyilvánosságot. 

A 68 éves Bruce Willist egy autó anyósülésén fotózták le a hét elején Los Angelesben, ugyanazon a napon, amikor felesége arról beszélt, nem tudni, egyáltalán felfogja-e mi történik vele - tette közzé a Daily Mail.

A színész családja februárban hozta nyilvánosságra, hogy Willis frontotemporális demenciával küzd, júliusban pedig arról beszéltek, kezelésének lehetőségei nagyon korlátozottak.

A nyáron Tallulah Willis, Bruce Willis és Demi Moore 29 éves lánya a Vogue magazinba írt egy cikket, amiben édesapja betegségéről is vall. Tallulah arról számolt be, sejtették, hogy valami nincs rendben az apjukkal, de nem vették komolyan a jeleket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.