Ne az egészségeden spórolj! Visszaváltható üveg helyett válaszd a vízszűrő kancsókat és betéteket

Forrás: -
PR cikk vízszűrő kancsó visszaváltási díj műanyaghulladék
A január 1-jével életbelépő rendelet szerint visszaváltási díj kerül több italfajta csomagolására is. Az üvegekért 50 forintot kapunk, ha visszavisszük, ám ez az összeg beépül a termékek árába is. Aki eddig nem gondolkozott azon, hogy kényelmesebb és nem utolsósorban egészségesebb verziót válasszon, most megteheti: a megoldást a vízszűrő kancsók és betétek hozhatják el. 

Akármennyire is kerüljük a palackos italok vásárlását, teljes mértékben nem tudjuk kiiktatni az életünkből: ugyanis vizet mindenki fogyaszt. A csapvíz nem mindenhol jó minőségű, a palackozott vizek pedig egyrészt a csomagolásuk miatt környezetszennyezőek is. Noha hazánkban nincs komoly probléma a víz minőségével, bizonyos helyeken mégiscsak jelen lehetnek a csapvízben olyan anyagok, amelyeket jobb, ha nem iszunk meg.

Csapvíz vagy palackozott víz? Tudunk jobbat...

A csapvíz vagy palackozott víz dilemmáját oldhatja fel a vízszűrő, amely műanyaghulladék, visszaváltási díj nélkül jó minőségű ivóvízzel ajándékozza meg használóját. Ráadásul január 1-jétől kötelező lesz hazánkban az eldobható italcsomagolások, köztük a PET- és üvegpalackok visszaváltása, így éppen itt az ideje más, okosabb és jobb megoldáson gondolkoznunk: ami nem más, mint a szűrt víz. Dekoratív vízszűrő kancsók és betétek kaphatók Bioboltokban.

A LAICA vízszűrő kancsó garancia az egészséges ivóvízre: most a Black Fridayon még olcsóbban megrendelheted Forrás:

Légy egészséges, környezettudatos és spórolj is közben!

A Laica vízszűrő kancsók környezettudatos megoldást kínálnak minden háztartás részére, segítségükkel ugyanis örökre megszabadulhatunk a PET palackoktól. A Laica szűrőbetétjei egyszerűen kiszűrik a csapvízből a káros anyagokat, a hasznos ásványi anyagokat azonban benne hagyják. Ezt egy 5 rétegű szűrőbetétnek köszönhetjük, amit igen gondosan fejlesztettek ki: az eredmény jóízű és nehézfémektől mentes víz. Szűrt vizeket tudjuk magnéziummal és ásványi anyagokkal is dúsítani.

A vízszűrő kancsók ára nagyon gyorsan megtérül, megéri az egyszeri beruházást, hogy mindig legyen otthon prémium minőségű ivóvizünk. Egy vízszűrővel körülbelül 30 napra elegendő, vagy 150 liter vizet tisztíthatunk meg. Ha pedig igazán spórolni akarsz, most black fridayen több kancsót és szűrőbetétet is megvehetsz akciós áron: a Laica termékek online is megrendelhetőek.

Miért válasszuk a Laicát?

A Laica vízszűrő kancsói megtisztítják a csapvizet: úgy szűrik ki a káros anyagokat, hogy a hasznos ásványi anyagok a vízben maradnak. Ezek a vízszűrő berendezések egy letisztult formavezetésű, dekoratív kancsóból és egy vízszűrő betétből állnak. Jó hír az is, hogy a vízfogyasztási szokásaink függvényében 2,4 literes, 3 literes, és 3,7 literes kancsókat is kaphatsz, sőt, a különböző dizájnok közül is választhatsz.

Laica vízszűrő termékek akciósan >>

Főzz tisztított vízzel!

Ha nem csak inni szeretnénk a tisztított vizet, hanem szeretnénk a főzéshez is használni, a kancsók mellett kaphatók csapra szerelhető vízszűrők közül is. Egy darab csapra szerelhető vízszűrő 900 liter szűrt vizet biztosít, a szűrőt körülbelül 3 havonta kell cserélni.

Black Friday akciós biobolti termékek >>

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.