Táblás játékok a nevelés szolgálatában

játékos készségfejlesztés nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Borsod megyei falu iskolájában táblás játékokkal fejlesztik a gyermekek kombinatív, rendszerező, számolási készségét. Ám meglepő módon nem csak a matematikaórán válik be ez a módszer: idegen nyelvek tanulásánál is ugyanolyan hatékonysággal működik. S hogy milyen játékokról is beszélünk? Csütörtökön este 18.00 órakor a Life Magazinban kiderül.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6X3I88zn35iLuMJU


További érdekes részletek a L!FE Magazinban 18.00 órakor a LifeNetwork csatornán!


Barátkozz a LifeNetworkkel az iWiWen és a Facebookon is!



Mit okozhatja a gyerekeknél a stresszt?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110114-mit-okozhat-a-gyerekeknel-a-stressz.htmlÓvodások bankkártyával - Hogyan tanítsuk meg a gyereket bánni a pénzzel?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110105-ovodasok-bankkartyaval-hogyan-tanitsuk-meg-a-gyereket-banni-a.htmlMitől függ, hogy gyerekünk menő vagy nem menő?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20101223-mitol-fugg-hogy-gyerekunk-meno-vagy-nem-meno.htmlMüller Péter a gondviselésről és a gyerekszemekrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101223-muller-peter-a-gondviselesrol-es-a-gyerekszemekrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.