A babadömping hazánkban is folytatódik - újabb magyar sztár jelentette be az örömhírt.

Forrás: Forrás: Sárosi Zoltán, http://www.gubasgabi.hu/Gubás Gabi színésznő június elejére várja kislányát, de amíg jól érzi magát, mindenképp dolgozni szeretne.

A Tizenegy perc sztárja remekül viseli második terhességét: "Az elsőnél is nagyon jól voltam, szerencsére most is minden rendben van. Amikor Attilát vártam, a férjem, aki természetgyógyász, akkor is és most is hidegen sajtolt olajokat állított össze nekem, amiket reggelenként fogyasztok, hogy kellő mennyiségű ásványok és vitaminok kerüljenek a szervezetembe, és ezáltal a kicsi szervezetébe is. Emellett rendszeresen biorezonanciás állapotfelmérést csinál, hogy minden rendben legyen" - vallotta a szép színésznő.

Gabi a munkáról nem tud lemondani, de nem akarja, hogy ez a baba rovására menjen. "Vannak szerepek, amelyeket visszaadtam, például a Tizenegy percet vagy az Új Színházban Báthory Anna szerepét, de a Centrál Színházban még játszom, és a Csigalétra című gyerekdarabban Budaörsön is fellépek, illetve koncertezem. Attilával egészen a terhességem nyolcadik hónapjáig dolgoztam. Ez nekem jó, és ezt a baba is megérzi" - mesélte Gabi a Blikknek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Pandát kapott Sebestyén Balázs Kínából!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-pandaval-lepte-meg-balazsekat-kasza-tibi.html Szandikát dührohamok gyötrik!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110126-vv-szandikanak-duhrohamai-vannak.html Íme Kipenzi, az imádnivaló bébigorillahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110126-kipenzi-az-imadnivalo-bebigorilla.html Friss! Megszületett Penélope Cruz gyermeke!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110126-megszuletett-penelope-cruz-es-javier-bardem-gyermeke.html Megvannak a 2011-es Oscar-jelölések!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-megvannak-a-2011es-oscar-jelolesek.html Meddőséget okozó anyagok a lakásbanhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110125-termeketlen-lehetsz-az-otthonod-miatt.html Bruce Willis kiállhatatlan lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-bruce-willis-filmsztar-kiallhatatlan.html