Kim Cattrall nem bánja, hogy jelölték a legrosszabb alakítás Arany Málna-díjára, sőt úgy véli, a rajongótábor lelkesedése indokolhat egy harmadik Szex és New York-filmet is.

Az 54 esztendős színésznő szerint az év legcsapnivalóbb produkcióinak és színészeinek odaítélt Arany Málna (Golden Raspberry, vagy röviden csak Razzie) díjaknak inkább örülni kell, hiszen azok segítenek "megőrizni az őszinteséget".

AFP


Mint mondta, igaz, hogy még nem kapott felkérést a Szex és New York esetleges harmadik filmepizódjára, de úgy véli, elég erős a film rajongói tábora.

Cattrall három filmbeli partnerével, Sarah Jessica Parkerrel, Kristin Davisszel, valamint Cynthia Nixonnal együtt esélyes a legrosszabb alakításért járó Arany Málnára. A Szex és New York 2 maga is jelölést kapott a legpocsékabb film kategóriában.

Az Alkonyat-vámpírfilmek legutóbbi része, a Napfogyatkozás és Az utolsó léghajlító című fantáziafilm kilenc-kilenc jelöléssel került be a legrosszabbak közé.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!



Katie Holmes-ra a kutya se kíváncsihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110127-kivonultak-a-nezok-katie-holmes-filmjerol.html Azonnal műteni kellett Peter Jacksont! - Már jól vanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110127-megmutottek-peter-jacksont-halasztodik-a-hobbit-forgatasa.html A megcsalás dilemmája - Exkluzív interjú Vince Vaughnnal és Kevin Jamesszelhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110126-vince-vaughn-es-kevin-james-a-megcsalas-dilemmaja-exkluziv.html Gyászol a hollywoodi filmvilág, váratlanul elhunyt a híres filmproducer!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110126-hollywood-gyaszol-a-filmvilag-varatlanul-elhunyt-a-hires-filmproducer.html