Jessica Alba várandósság állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba, a Kabalapasi és a Sin City szépsége és férje, Cash Warren második gyermeküket várják.

Az egyik legszebb testű fiatal színésznő szerdán jelentette be rajongóinak közösségi oldalán az örömhírt. "Gondoltam, megosztok veletek pár izgalmas hírt: Honornak kistestvére lesz!" - írta a 29 éves színésznő. "Cash és én úgy gondoltuk, először veletek osztjuk meg az örömhírt, hogy közvetlenül tőlünk halljatok először a boldogságunkról!" - tette hozzá Jessica.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nagyon hálás vagyok azért a sok szeretetért, amivel első terhességem alatt elhalmoztatok, és természetesen most is jólesik majd a hasonló törődés. Honor végre kap egy testvérkét, ami nagyon boldoggá tesz. Köszönjük mindenkinek a gratulációkat!" - írta a színésznő a közösségi oldalán. Honor - Jessica kislánya - két és fél éves. A pici egy hónappal Cash és Jessica esküvője után született meg 2008-ban.

Lábait használja kezek helyett egy kisfiúhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110216-a-labait-hasznalja-amputalt-karjai-helyett-egy-kisfiu.htmlSzétvágták a 16 éves lány arcát! - Fotó csak erős idegzetűeknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110216-szetvagtak-a-lany-arcat-seta-kozben-tamadtak-meg.html10 szörnyű játék, amit inkább ne vegyél a gyerekednek!http://www.life.hu/anyaskodj/20110215-10-szornyu-jatek-amit-inkabb-ne-vegyel-a-gyerekednek.html6 évesen a bugyimba nyúlt a nagyapahttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110215-a-pedofilia-aldozatai-felnottkorban-is-szenvednek.html14 lábujjal és 12 ujjal született a kislányhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110215-14-labujjal-szuletett-a-kislany.htmlRitka fotó! Végre megmutatta kisbabáját a népszerű színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110213-megmutatta-kisbabajat-cynthia-nixon.htmlSaját unokáját szülte meg a 61 éves nagymama!http://www.life.hu/anyaskodj/20110213-sajat-unokajat-szulte-meg-a-61-eves-nagymama.htmlTwitteren szült a nő, százak követték percről percrehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110211-twitteren-szult-a-no-szazak-kovettek-percrol-percre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.