fashion week divattervező Mick Jagger farmer farmernadrág May Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy átlagos modell pózolna félmeztelenül egy divatkampányban, az senkit sem érdekelne igazán. Ha azonban a híres zenész, Mick Jagger lánya teszi ugyanezt, akkor már egészen más a helyzet.

Georgia May Jaggert elhalmozzák jobbnál jobb ajánlatokkal. Szépsége vitathatatlan, hiszen édesanyja, Jerry Hall is modell volt, és a hírnévvel sincsenek gondjai, hiszen apja a világ egyik legismertebb zenésze.

www.hudsonjeans.com
www.hudsonjeans.com

May Jagger már tizenhat évesen regisztált tagja volt egy modellügynökségnek, és tizenkilenc éves korában a Vogue címlaplánya lett, de három éve tartó karrierje során volt már a Rimmel és a Versace reklámarca is. Most a Hudson Jeans csapott le rá, akikkel hároméves szerződést kötött, és ezzel évente egymillió dollár üti a tinilány markát. A divatcég nem agyalt sokat a kampányon: a fekete-fehér képeken May mindössze egy farmerban pózol, fedetlen keblekkel. A lánynak - akit egyébként Brigitte Bardot-hoz is hasonlítanak - saját farmerkollekciója is lesz a Hudson Jeansnél, melyet március 10-től árusítanak majd. May tehát tizenkilenc évesen nemcsak keresett modellként, de hamarosan igazi divattervezőként is dolgozik majd. Saját tervezésű nadrágjait édesanyja, Jerry Hall farmerjai inspirálták, melyeket a szőkeség a 70-es években viselt.

Ma folytatódik a Belém bújt a kisördög! 12:30-kor már látható az új rész!



www.hudsonjeans.com
www.hudsonjeans.com


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.