Biztos te is hallottál már ijesztő legendákat pizzákról, amiket csótányostul hozott ki a futár. Ha eddig nem hitted vagy remélted, hogy csak alaptalan pletyka, most itt egy fotóval bizonyított példa.

Éppen csak elkezdte enni pizzáját Jemma Cohen és Christyanna Mendel, mikor észrevettek valami furcsa, nem éppen feltétnek tűnő dolgot a vacsorájukon. Mikor a romfordi nők rájöttek, hogy egy döglött, jól átsült csótányt találtak a zöldségek és a sajt között, rosszul lettek.

thinkstockphotos.com
A kép illusztráció

A legrosszabb ráadásul az a tudat volt, hogy a kis rovarnak hiányzott az egyik lába is. " Először azt hittem, hogy egy égett sajtdarab, és leszedtem a pizzáról, de mikor jobban megnéztem, rájöttem, hogy egy csótány. Még ma is rosszul leszek, mikor újra eszembe jut" - tette hozzá Jemma.

Az eset után Mrs. Mendel panaszt tett az angol áruházláncnál, ahol aznap a pizzát vették, egy sor más étellel együtt. "Undorító ez az egész. Azt hittem, hogy mivel drága üzletről van szó, a minőség is jobb, de soha többet nem fogok ott vásárolni" - mondta a felháborodott nő.
A vevőszolgálaton ezek után közölték velük, hogy töltsenek ki egy nyomtatványt, amivel majd a boltban visszatérítik a pizza árát. "Nem tudom, hol készült a pizza, de abban biztos vagyok, hogy a raktárak higiéniájára jobban oda kellene figyelniük."

Az áruház szóvivője úgy nyilatkozott, hogy kivizsgálják az ügyet. "Ez egy nagyon komoly panasz. Az alapos vizsgálathoz azonban meg kell kapnunk a kérdéses terméket és a csomagolását is. Mrs. Mendel ugyanokkor még csak nemrég vette fel velünk a kapcsolatot, de hamarosan elkezdhetjük a procedúrát" - tette hozzá a szóvivő.

Csak 29 éves volt! Meghalt az egészségtelen életmód mintaképehttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110304-csak-29-eves-volt-meghalt-az-egeszsegtelen-eletmod-mintakepe.html Csont és bőr, de még mindig kövérnek vallja magát - Megrázó vallomáshttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110303-egy-anorexiaban-szenvedo-lany-megrazo-vallomasa.html Vegán glutén- és cukormentes kölesfánkhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110303-vegan-gluten-es-cukormentes-kolesfank.html Az étkezési zavarok mellett kampányol egy internetes csoporthttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110301-az-etkezesi-zavarok-mellett-kampanyol-egy-internetes-csoport.html A tudósok szerint keserűvé tesz a barna sörhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110301-a-tudosok-szerint-keseruve-tesz-a-barna-sor.html Így főzz, hogy fogyj! - A legjobb eszközökhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110228-igy-fozz-hogy-fogyj-a-legjobb-eszkozok-es-keszulekek.html Könnyű és egészséges: őszibarackos csirkemell párolt rizzselhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110224-oszibarackos-csirkemell-parolt-rizzsel-recept.html Vegán ázsiai szezámmagos fánkhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110223-vegan-azsiai-szezammagos-fank.html