Makifood recept Chef Maki fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden országnak megvan a saját nemzeti fánkja. Nálunk - főleg farsang idején - a szalagos fánk és a csöröge hódít, de egyre több külföldi recept is meghonosul hazánkban. Maki egy különleges ázsiai változatot mutat be, melynek érdemes nekiállni otthon.

Vegán ázsiai szezámmagos fánk


Hozzávalók:












Elkészítés:


Egy tálban keverjük össze a liszteket, a sót és a sütőport. Egy másik tálban keverjük össze a nedves hozzávalókat - a cukrot, a vizet és a felolvasztott kókuszzsírt - egy habverővel. Adagokban öntsük a száraz hozzávalókat a nedveshez, és jól keverjük el a tésztát. Egy vizes kanállal szedjünk ki egy keveset a tésztából, forgassuk meg szezámmagban, és süssük ki a szezámmagos fánkokat olajban, amíg aranybarnák lesznek.

Videónkban megnézheted, hogyan készítsd el!


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=oI2axYSOJOl0amfH

Tudtad?






Makifood főzőiskola

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.