Vegán ázsiai szezámmagos fánk


Vegán ázsiai szezámmagos fánk  | 

Hozzávalók:  | 
Elkészítés:  | 
Egy tálban keverjük össze a liszteket, a sót és a sütőport. Egy másik tálban keverjük össze a nedves hozzávalókat - a cukrot, a vizet és a felolvasztott kókuszzsírt - egy habverővel. Adagokban öntsük a száraz hozzávalókat a nedveshez, és jól keverjük el a tésztát. Egy vizes kanállal szedjünk ki egy keveset a tésztából, forgassuk meg szezámmagban, és süssük ki a szezámmagos fánkokat olajban, amíg aranybarnák lesznek.
Videónkban megnézheted, hogyan készítsd el!
Tudtad?  | 
Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!  | 
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.