Saját, 13 éves diákjával kezdett ki Caroline French drámatanárnő, akihez ráadásul segítségért fordult a kislány.

Miután a 13 éves kislány összeveszett az édesanyjával, bánatában a drámatanárához, Caroline French-hez fordult, aki azonban súlyosan visszaélt a diáklány bizalmával. Saját házába hívta, majd cigarettával és alkohollal kínálta a gyermeket. Miután a tanárnő megnyerte diákja bizalmát, kapcsolatuk egyre jobban elmélyült: a kezdeti csókokat szexuális aktus követte, és a lány állítólag egy eljegyzési gyűrűt is hordott.

Thinkstock

A kislány és a tanárnő kapcsolata sokáig, a lány 17 éves koráig tartott, és nagyon bensőséges volt. "Egyik tanár sem volt olyan, mint ő, vele el lehetett beszélgetni bármiről. Ebédidőben a saját szobájában ebédeltünk" - tette hozzá a nevét elhallgató lány.

Kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor a diáklány egy másik, vele egykorú lánnyal kezdett el járni. Caroline ekkor visszakövetelte az évek alatt cigarettára és alkoholra költött pénzt, és azzal is megvádolta, hogy megfertőzte egy szexuális úton terjedő betegséggel. A bíróságon mindezek után Caroline ártatlannak és heteroszexuálisnak vallotta magát, és visszautasította a bíróság vádjait.

Nem adta fel! 63 évesen sikerült gyermeket szülniehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110322-nem-adta-fel-63-evesen-sikerult-gyermeket-szulnie.html Közel 6 kilós kislány született! - Akkora, mint egy 5 hónapos csecsemőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110321-kozel-6-kilos-kislany-szuletett-akkora-mint-egy-5.html Gyorsabb felépülés (x)http://www.life.hu/anyaskodj/20110321-normaflore-gyorsabb-felepules.html Aki szép, annak nagyobb eséllyel születik kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110321-aki-szep-annak-nagyobb-esellyel-szuletik-kislanya.html Sztárok segítettek a nehéz sorsú édesanyáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110319-sztarok-segitettek-a-nehez-sorsu-edesanyaknak.html Az igazi Hüvelyk Panna: 7 évesen sincs egy méterhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110318-az-igazi-huvelyk-panna-7-evesen-sincs-egy-meter.html