Mióta megnőtt a népszerűsége a nagy felbontású HD-televízióknak, egyre több hírességnek okoz gondot, hogy milyen bőrrel jelenik meg a képernyőn, hiszen minden apró kis részletet valósághűen megmutat.

Sok jól ismert személyiség - mint például Madonna és Gwyneth Paltrow - fordult ezért oxigénterápiát végző kozmetikushoz, hogy arca azonnal feltöltődjön, bársonyos és sima legyen, kezelésről árulkodó vörös foltok nélkül. A hírességek által kedvelt "Red Carpet" kezelés is az oxigénterápián alapul: az anti-aging szérumot és a hidratáló hyaluronsavat magas nyomású tiszta oxigén segítségével juttatják a bőr mélyebb rétegeibe, így nemcsak a bőr, de a bevitt hatóanyagok is tiszta oxigénnel telítődnek. Az oxigénterápia segíti a sminkelést is, mert a bőr felületét simává és hidratálttá varázsolja anélkül, hogy bőrpírt vagy bármilyen negatív elváltozást okozna.

Forrás: AFP


A kezelés fájdalommentes, sőt kimondottan kellemes, így szívesen választják azok a hölgyek is, akik idegenkednek a drasztikus beavatkozásoktól, de látványos eredményt szeretnének elérni. Mint minden kozmetikai kezelés esetében, itt is igaz, hogy kúraszerű alkalmazása felgyorsítja az áhított eredmény elérését és tartósabbá teszi azt.Miért fontos bőrünknek az oxigén?

Vitalitásának csúcsán a sejt lélegzik, információkat közvetít, növekszik és reprodukálódik. A közös nevező ezeknél a létfontosságú életfunkcióknál az oxigénfelvétel folyamata, vagyis a megfelelő anyagcsere-aktivitás. Ezt a természetes folyamatot erősen befolyásolja a modern életvitel. A környezetszennyezés, a szabadgyökök és a környezeti hatások következtében a sejt károsodást szenved, anyagcseréjének potenciálja csökken.Ennek eredményeképpen lassul a sejtek aktivitása és regenerációs képessége, így a bőr fakóvá, tónustalanná válik és megjelennek rajta az öregedés első jelei, a ráncok és barázdák. Az oxigén segítségével a bőrbe juttatott szérumok olyan aktív összetevőket tartalmaznak, melyek segítenek megfiatalítani a bőrt, látványosan feltölteni a mélyebb arcvonásokat és ráncokat. A kezelés hatása az alkalmazás után még sokáig tart, előidézve a sejtregenerálódást. Az eredmény: feszesebb, fiatalosabb, élettel teli bőr. Kiváló hatásfokú eljárás, melyet úgy írhatnánk le, mint a bőr öregedés-késleltetésének egyik legtermészetesebb módja, vegyszerek, lézer vagy műtéti beavatkozás nélkül. Teljes összhang a tűmentes eljárások és a különleges arcápoló termékek között. Próbáld ki te is!Nézd meg Vimos és Kate hivatalos esküvői fotóit!http://www.life.hu/szepulj/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-hivatalos-eskuvoi-fotoi.html Ebben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.html WC-papírból készítettek koktélruhát - Te felvennéd?http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110430-szepulj-meg-a-wcpapirtol.html Ocsmány tavaszi lábbelik - Te viselnéd?http://www.life.hu/szepulj/20110419-rondak-az-uj-miu-miu-cipok.html Ő Julia Roberts nővére - egyáltalán nem hasonlítanakhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110428-julis-roberts-nem-hasonlit-noverere-lisa-roberts-gillanre.html Hogyan legyek jó nő? - Kényeztető banános hajpakolás a gyönyörű tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110427-hogyan-legyek-jo-no-kenyezteto-bananos-hajpakolas-a-gyonyoru.html