Madonna fiatalságának titka: az oxigénterápia

bőr oxigénterápia fiatalítás ránctalanítás Gwyneth Paltrow szépség Madonna oxigén ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta megnőtt a népszerűsége a nagy felbontású HD-televízióknak, egyre több hírességnek okoz gondot, hogy milyen bőrrel jelenik meg a képernyőn, hiszen minden apró kis részletet valósághűen megmutat.

Sok jól ismert személyiség - mint például Madonna és Gwyneth Paltrow - fordult ezért oxigénterápiát végző kozmetikushoz, hogy arca azonnal feltöltődjön, bársonyos és sima legyen, kezelésről árulkodó vörös foltok nélkül. A hírességek által kedvelt "Red Carpet" kezelés is az oxigénterápián alapul: az anti-aging szérumot és a hidratáló hyaluronsavat magas nyomású tiszta oxigén segítségével juttatják a bőr mélyebb rétegeibe, így nemcsak a bőr, de a bevitt hatóanyagok is tiszta oxigénnel telítődnek. Az oxigénterápia segíti a sminkelést is, mert a bőr felületét simává és hidratálttá varázsolja anélkül, hogy bőrpírt vagy bármilyen negatív elváltozást okozna.





Forrás: AFP
Forrás: AFP


A kezelés fájdalommentes, sőt kimondottan kellemes, így szívesen választják azok a hölgyek is, akik idegenkednek a drasztikus beavatkozásoktól, de látványos eredményt szeretnének elérni. Mint minden kozmetikai kezelés esetében, itt is igaz, hogy kúraszerű alkalmazása felgyorsítja az áhított eredmény elérését és tartósabbá teszi azt.

Miért fontos bőrünknek az oxigén?

Vitalitásának csúcsán a sejt lélegzik, információkat közvetít, növekszik és reprodukálódik. A közös nevező ezeknél a létfontosságú életfunkcióknál az oxigénfelvétel folyamata, vagyis a megfelelő anyagcsere-aktivitás. Ezt a természetes folyamatot erősen befolyásolja a modern életvitel. A környezetszennyezés, a szabadgyökök és a környezeti hatások következtében a sejt károsodást szenved, anyagcseréjének potenciálja csökken.






http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PIMARlmEG4l4WpKf




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.