fashion week körömlakk pasztell szépség ápoltság szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután elkenegettünk több üvegnyi bordó, piros, metálkék és fekete lakkot, épp itt az ideje, hogy átálljunk egy barátságosabb, finomabb trendre. A pasztell körömlakkokba belezúgni nagyjából 30 másodpercet igényel, kiszeretni belőlük viszont talán egy élet is kevés.

Thinkstock
Thinkstock

Rózsaszín, kék, zöld, barackszín, mályva... mindegy, a lényeg, hogy pasztell legyen. A rövidre vágott, kissé lekerekített körmökön szuperül mutat bármelyik pasztell árnyalat, a legbabásabbtól kezdve az alig látható nude színekig. Fontos, hogy körmünk ne legyen túl hosszú, hiszen a trend lényege épp a visszafogottság, az aprócska csavar, amit egy-egy pasztellszín képes produkálni. Igen, simán számíthatunk feltűnésre, hiszen a pasztell nem egyenlő az unalommal. Bátran válasszunk menta, égkék vagy épp fukszia árnyalatokat, pontosabban ezek finom megfelelőit. Nyáron pedig tényleg szabad a vásár: akár minden körömre más-más szín kerülhet.

A legszebb lakkok tavaszra - Nézd meg galériánkat!

/1103/Paszt2011331224253

Amilyen a körömlakkod színe, olyan vagy te!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110311-amilyen-a-koromlakkod-szine-olyan-vagy-te.htmlHogyan legyek jó nő? Szép köröm nélkül nem megy!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110217-hogyan-legyek-jo-no-szep-korom-nelkul-nem-megy.htmlTavaszi színorgia - A szezon legszebb táskáihttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110330-trendi-taskak-tavaszra.htmlEzek lesznek a tavasz trendszíneihttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110302-tavaszi-trendek-feltuno-szinek.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.