főiskolai hallgató szépségverseny modellkarrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra Főiskolák Szépe és Mr. College verseny indul 2011-ben is, emellett egy vadonatúj felhívás is napvilágot lát!

Idén hatodik alkalommal rendezik meg az országos felsőoktatási szépségversenyt, melynek keretében megválasztják az idei év Főiskolák szépét és Mr. College-ot! Hamarosan országjáró útjára indul a rendezvénysorozat előválogatója, hogy ebben az évben a nagyobb egyetemi városokban, azaz Pécsett, Debrecenben, Nyíregyházán, Szolnokon és Budapesten hallgatják, illetve nézik meg a jelentkező fiatalokat, azaz a 18 és 26 év közötti hölgyeket és urakat.

2011-ben egy vadonatúj kezdeményezés is napvilágot lát, ugyanis idén először rendezik meg a középiskolások szépségversenyét, melyben a középiskolások legszebb lánya, illetve szívtiprója kerül kiválasztásra. Az izgalmas versenyen felül értékes ajándékok és modellkarrier vár a szerencsés nyertesekre.

A főiskolások a www.foiskolakszepe.hu (www.iwiw.hu/foiskolakszepe.hu) oldalon, a középiskolások pedig a www.iwiw.hu/kozepiskolakszepe oldalon regisztrálhatnak az előválogatóra!

További információ: www.budnight.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.