Műszempillát viselni olyan érzés, mint limuzinban utazni. Nem mindennapi és roppant hollywoodi. Legalábbis én ezt éreztem először. Csak bámultam ki a rengeteg szempilla alól és biztos voltam benne, hogy az egész világ visszabámul rám. Dívának éreztem magam! Amint felkerülnek ugyanis a kis fekete pillák, máris felcsillan az ember szeme, de annyira, hogy az biztosan mindenkinek szemet szúr! Íme, a bizonyíték:

Csatlakozz Nórához az iWiW-en  és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!Több éven keresztül csak akkor viseltem műszempillát, ha valamilyen fotózáson voltam. Többnyire megtarthattam a pillákat a munka végeztével, így otthon már egy egész kis gyűjteményt halmoztam fel. Szeretettel nézegettem a kollekciómat. Volt abban tollastól kezdve, a csillogón keresztül mindenféle formájú és hosszúságú. Ragasztóval viszont nem rendelkeztem, egészen egy februári péntekig. Farsangozni indultam éppen, amikor a jelmezem műszempilláért kiáltott. Ilyenkor pedig nincs mese, irány a bolt. Vettem egy ragasztót, aminek az árán azért pilláztam egy kicsit, de az eladó azt mondta, hogy időtlen ideig elég lesz. Igaza volt. Azóta sem kellett újat vennem. Hazaérve azonban jött a felismerés, hogy ez nekem nem biztos, hogy sikerülni fog, hagyni kéne az egészet a manóba. Elvégre ezek szempillák, meg ragasztó, meg felelősség, meg blabla. Aztán mégis csak nekiveselkedtem és mire feleszméltem, már fent is voltak a pillák. Mondhatni szempillantás alatt. Ezt csak azért meséltem el, hogy lássátok a lényeget: műszempillát birtokolni és azt pillanatok alatt felragasztani egy-egy különleges alkalomra olyan érzés, mintha az a limuzin mindig a garázsodban állna.Nem tudod, milyen smink áll jól neked? Ha tanácsra van szükséged, kérdezd Gáspár Viki sminkmestert, a Life.hu szakértőjét, vagy iratokozz be sminkiskolájába!

Hogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.html Hogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.html Hogyan legyek jó nő? - Készíts kontyot 15 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110316-hogyan-legyek-jo-no-keszits-konytot-15-perc-alatt.html Hogyan legyek jó nő? - Így készíts csipkesminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110309-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-csipkesminket.html Hogyan legyek jó nő? - Így vasald göndörre a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110302-hullamos-haj-hajvasaloval.html Hogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.html Hogyan legyek jó nő? Szép köröm nélkül nem megy!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110217-hogyan-legyek-jo-no-szep-korom-nelkul-nem-megy.html