fashion week ruha stílus rossz sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria cicit és popsit mutogat, AnnaSophia Robb pedig egyszerűen csak gyönyörű.

Oké, hogy a sztárok is emberek és nekik is vannak rossz napjaik, de mivel minden lépésüket kamerák követik, tízszeresen oda kell figyelniük magukra. Emberek milliói kíváncsiak arra, hogy mit és hogyan csinálnak, mit és hogyan viselnek, mit esznek, mennyit isznak és hogyan sminkelnek. Ha valamit jól csinálnak, ezrek utánozzák őket. Viszont ha valamit eltolnak, az olyan, mintha ütvefúróval mennének a jól felépített imidzsüknek. Heti stílusmustránkban megmutatjuk, ki lett a hét stíluskirálynője, és megmondjuk azt is, kinek kellene páros lábbal kirúgnia a stylistját vagy a sminkesét.

Heti "wow"!

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

A múlt hétvégén rendezték meg a 46. Academy of Country Music díjátadót, amelyen olyan hírességek voltak jelen, mint Reese Whiterspoon, Nicole Kidman vagy Robert Pattinson. Erről az eseményről került ki a heti kedvencünk is. AnnaSophia Robb feltörekvő színésznő ugyan még csak 17 éves, de magasan verte a mezőnyt gyönyörű világoslila Georges Hobeika koktélruhájával, amelyhez finom, ezüstszínű Giuseppe Zanotti cipőt viselt. Ehhez a kellemes színű, kedves szabású, nőcis ruhához nem illett volna feltűnő kiegészítő vagy hangsúlyos frizura. Alliteráljunk egyszerre: tetőtől talpig tökéletes.


Heti "ooops"!

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Éles az ellentét az előbbi, kedves, üde összeállítással szemben Eva "Ugye Milyen Szexi Vagyok?" Longoria csupacomb szettje. Bámulatos, hogy a 36 éves színésznőnek mennyire gyönyörű alakja van, de biztos, hogy ezt ilyen közönséges módon kell a világ tudtára adni? Ma már senki nem mondja, hogy 30 éves kor fölött tilos a sort, de a parányi forrónadrág és a melltartó nélkül viselt blézer - ráadásul egy élő tévéműsorban - a tökéletes helyett a túlzás kategória. Főleg akkor, ha a nagy fészkelődés közepette fél Amerika láthatja a színésznő fenekét és mellét. Kedves Eva, nekünk ez túl sok!

Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html5 divatos táska 5 különböző nőtípusnakhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110406-5-divatos-taska-5-kulonbozo-notipusnak.htmlMegdöbbentő mintát tetováltatott magára egy férfi!http://www.life.hu/legytrendi/20110402-megdobbento-mintat-tetovaltatott-magara-egy-ferfi.htmlÍgy viseld a szezon egyik legtrendibb lábbelijét!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110401-espandrilles-cipo.htmlEgy ruha, amit hatvanféleképpen viselhetszhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110401-praktikus-ruhak.htmlA tökéletes fürdőruha - karcsúsít és kiemeli a nőiességedethttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110401-karcsusito-furdoruha.htmlIsmét szuperrövid nacit hordanak a férfiak?http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110325-ismet-szuperrovid-nacit-hordanak-a-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.