Lakatos Márk és csapata ezúttal Szandrát vette szárnyai alá, hogy olyan nőt varázsoljon belőle, amit még álmaiban sem remélt volna.


Alexandra átlagos lányként lépett mesternégyesünk elé, hogy egy vad frizurával, egy elegáns ruhával és a hozzá illő sminkkel kihozzák belőle azt a nőt, aki mindig is szeretett volna lenni.

Fotó: Ritter Doron

Szandi adatai: Életkor: 26, súly: kb. 85 kg, magasság: 178 cm, ruhaméret: L/XL
Szandi ruhái: csíkos póló - Marks&Spencer, jersey ruha - Marks&Spencer, paisley sál - Marks&Spencer, lakkcipő - Marks&Spencer, karkötők - FurlaSzandi enyhén hullámos, színtelen hajában Szofrán Zsolt mesterfodrász rögtön meglátta a lehetőségeket: egy úgynevezett 3D-s festési technikával tüzes vörösre festette Szandra tincseit, amit végül egy trendi frufruval koronázott meg.

Fotó: Ritter Doron

"Teljesen rábíztam magam a csapatra, reméltem, hogy megtalálják azokat a színeket, amiket még nem próbáltam ki, pedig jól állhatnak" - mondta Alexandra.

A lány új hajszínéhez Gáspár Viki sminkmester egy kicsit visszafogottabb, barna sminket készített, ami a vöröses frizurával együtt gyönyörűen kiemelte Szandra kék szemeit.


A 26 éves lány szeretne a mostaninál elegánsabban öltözködni, ezért Márk egy olyan ruhát választott a számára, amivel megmutathatta, hogy telt idomokkal is lehet valaki nőies. A rafinált szabású ruhában végre Szandi keskeny dereka is szerepet kapott.

"A rövid frizurát magamtól valószínűleg sosem próbáltam volna ki, de a végeredmény nekem és a barátaimnak is nagyon tetszett. Sőt, azóta megfogadtam, hogy ezután már mindig sminkelni fogom magam, mert rájöttem, hogy óriási a különbség."ALEXANDRA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1104/Telt_2011412161455

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html