Lakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niki és Szandra után Lakatos Márk csapatának Mariannra esett a választása, akinek a lélegzete is elállt, mikor megpillantotta a tükörben szuperdögös új külsejét.

Bár Mariannak különösebb gondja nem volt önmagával, mégis nagyon érdekelte, hogy mit tudnak kihozni szakértőink a külsejéből. Lakatos Márk és csapata teljesen elengedte a fantáziáját, és egy dögös alkalmi ruhával, egy különleges sminkkel teljesen megváltoztatta a kissé félénk lányt.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

ruha - Danielle Allessandrini, cipő - Furla, karkötők - Furla

Mariann haját Szofrán Zsolt mesterfodrász nem akarta rövidre vágni, inkább egyenesre szárította, és egy gyönyörű gesztenyebarnás árnyalatot festett neki, hogy tincsei fényesen csillogva a lány vállára omolhassanak.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

A csapat és Mariann is meglepődött a különleges sminken, amit Gáspár Viki sminkmester készített, ugyanis ezúttal nem a lány szemeit, hanem a száját festette hangsúlyosra. Ráadásul Vikinek nagyon tetszettek Mariann szeplői is, ezért olyan alapozót használt, ami nem fedte el azokat.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=S3318uaeqSngT6Zh

Tetszik Mariann új külseje? Te is szeretnél megújulni és szupernővé válni? Jelentkezz, és segítünk!







MARIANN ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:


/1104/Lakat2011419115840

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Lakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.htmlLakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.