Niki és Szandra után Lakatos Márk csapatának Mariannra esett a választása, akinek a lélegzete is elállt, mikor megpillantotta a tükörben szuperdögös új külsejét.

Bár Mariannak különösebb gondja nem volt önmagával, mégis nagyon érdekelte, hogy mit tudnak kihozni szakértőink a külsejéből. Lakatos Márk és csapata teljesen elengedte a fantáziáját, és egy dögös alkalmi ruhával, egy különleges sminkkel teljesen megváltoztatta a kissé félénk lányt.

Fotó: Ritter Doron
ruha - Danielle Allessandrini, cipő - Furla, karkötők - Furla

Mariann haját Szofrán Zsolt mesterfodrász nem akarta rövidre vágni, inkább egyenesre szárította, és egy gyönyörű gesztenyebarnás árnyalatot festett neki, hogy tincsei fényesen csillogva a lány vállára omolhassanak.

Fotó: Ritter Doron

A csapat és Mariann is meglepődött a különleges sminken, amit Gáspár Viki sminkmester készített, ugyanis ezúttal nem a lány szemeit, hanem a száját festette hangsúlyosra. Ráadásul Vikinek nagyon tetszettek Mariann szeplői is, ezért olyan alapozót használt, ami nem fedte el azokat.A fiatal lány alakja irigylésre méltóan vékony, vállai azonban keskenyebbek, mint a csípője. Márk ezért egy aszimmetrikus szabású ruhát választott, ami kicsit szélesíti a felsőtestét, megtörve a "körte alak" hatást.

"Mikor hazamentem, a férjem nagyon megdöbbent, mert nem szoktam magam sminkelni, de nagyon tetszett neki, hogy ilyen is tudok lenni" - mesélte Mariann.

MARIANN ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1104/Lakat2011419115840

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!
Lakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.html Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html