A strandok réme: a legocsmányabb fürdőruha

bikini nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki a kétrészesre esküszik, mások maradnak a monikininél. Vannak, akiknek nincs szükségük ilyesmire, mások szerint a klasszikus egyrészes a nyerő fürdőruha. Mi megtaláltuk a szezon legrondább darabját...

A bikinik örök virágzása mellett az utóbbi pár évben ismét nagy sikernek örvendtek az egyrészes darabok, melyek közül találtunk számtalan igen szexis kreációt és nevetséges fantáziaszüleményt is. A 70-es évek inspirálták a ModCloth divatház egyik fürdőruháját is, amely a "Daiquiris on the Deck" nevet kapta. A fürdőruha olyan, mintha fából készült volna, ami nem tűnik túl csábítónak. A piros övecske a fehér szívvel pedig egyenesen visszataszító ebben a kompozícióban. A gyártók szerint a darab elegáns és divatos, szerintünk azonban olyan, mint egy ocsmány tornadressz, amely igen gyerekes és ráadásul drága is: több mint húszezer forintot kóstál.

www.modcloth.com
www.modcloth.com

Botrányos divatfotók! Nézd meg képgalériánkat! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.