A Clarence House nyilvánosságra hozta Vilmos herceg és Kate Middleton hivatalos esküvői fotóit, amelyek a trónteremben készültek röviddel az esküvő után.

A gyönyörű fényképeken jól látszik, hogy a menyasszony és a vőlegény csak úgy sugárzik a boldogságtól. A fotós, Hugo Burnand szerint Vilmos és Kate teljesen elveszett a házasság boldogságában. Az, ahogyan viselkedtek egymással a fotózás alatt egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mennyire szeretik egymást.

Forrás: AFPForrás: AFP


Forrás: AFP

Így lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.html Ebben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.html Máris terhes Vilmos herceg felesége?http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-maris-gyermeket-varnak.html Kate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.html