Lakatos Márk és csapata most VV Ágicát alakította át, hogy temperamentumos és vagány természetét frizurája, sminkje és öltözködése is tükrözze!

VV Ágica bátor, bevállalós lány, örömmel vetette bele magát a teljes megújulásba. Új külseje és rövid frizurája azonban mégis annyira meglepte, hogy még a lélegzete is elakadt.

Fotó: Ritter Doron
Ruha, cipő, fülbevaló, karkötő: Mango

Ágica kezdetben nagyon ragaszkodott a hosszú hajához, de mesterfodrászunk, Szofrán Zsolt végül meggyőzte, hogy egy árnyalatában hasonló szőke, rövid frizura sokkal jobban állna neki, mint a mostani formátlan, töredezett haja. Újra bebizonyosodott, hogy szupercsapatunknak mindig igaza van: Ágica rövid hajjal dögösebb, mint valaha!

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina,
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Ágica a VIVA tévé egyik esti műsorát vezeti, ezért az adások felvételéhez hetente többször is nagyon erősen kisminkelik. Gáspár Viki sminkmesterünk megmutatta Ágicának, hogyan tud a hétköznapokon természetes, mégis látványos sminket készíteni magának.


A szőkeség sokat fogyott az utóbbi időben, és nem igazán tapasztalta még ki, hogy milyen ruhák állnának igazán jól új alakján. Nőies, homokóra alakjára Lakatos Márk egy testhez simuló narancssárga ruhát választott, mely szuperül kiemelte Ágica bombaformáját.

A kezdeti félelmei ellenére Ágica nagyon megszerette rövid frizuráját, azonban kicsit tartott tőle, hogy mit szól majd a párja, hiszen ő inkább a hosszú hajat szereti. "A barátom majdnem elájult a látványtól, de nagyon tetszett neki, azt mondta, hogy teljesen más lettem, mintha kicseréltek volna" - mesélte a VV3 sztárja.

ÁGICA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1105/Lakat201151811041

Lakatos Márk átalakít - Petra vörös magas sarkúra cserélte a tornacipőjéthttp://www.life.hu/legytrendi/20110510-lakatos-mark-atalakit-5-bauer-petra.html Lakatos Márk átalakít: Sportos fitneszedzőből elegáns dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20110503-lakatos-mark-atalakit-5-nagy-amarilla.html Lakatos Márk: Gyöngyvirágos Kicsikertemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110428-lakatos-mark-gyongyviragos-kicsikertem.html Lakatos Márk átalakít: Visszafogott anyukából dögös-vörös bombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20110426-lakatos-mark-atalakit-4-kocsany-rita.html Lakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!http://www.life.hu/legytrendi/20110419-lakatos-mark-atalakit-3-mariann.html Lakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.html Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html