MenyasszonyVarázsló csapatunk ezúttal a Való Világ 4 szőkeségét varázsolta oltár elé - legalábbis, ami a ruhát, a frizurát és a sminket illeti. Évi a nagy meleg ellenére is örömmel tett eleget felkérésünknek, még úgy is, hogy egyelőre nem tervezi kimondani párjának a boldogító igent.


Ahogy a többi játékosról, Éviről is rengeteget cikkezett a sajtó, amíg a villában volt. Gyakran emlegetett téma volt többek között a magánélete is, mellyel kapcsolatban a szőkeség kapott jót és rosszat egyaránt. Fejtegetések és találgatások ide vagy oda, Évi az átalakítás során elárulta: minden rendben van vele. Kiegyensúlyozott és boldog, olyannyira, hogy egy cseppet sem hezitált igent mondani felkérésünkre, annak ellenére sem, hogy még nem tervezi elkötelezni magát egy ideig.

Fotó: Baksáné Tasnádi Mária
Frizura: Benke Éva mesterfodrász, Fotó: Baksáné Tasnádi Mária

Nem törte meg a villalét

Lyn de Gara vezetésével a MenyasszonyVarázsló csapata Évát egy belvárosi, nagypolgári lakásból kialakított menyasszonyi szalonban fogadta. Bár a nagy meleg mindenkit próbára tett, Éva csöppet sem veszített a villában megismert energikusságából a kánikula miatt. Miközben hősiesen tűrte, hogy a csapat hosszas sminkelés, hajformázás és ruhapróbák során lélegzetelállító menyasszonnyá varázsolja, villabeli, és azutáni életéről is elárult egy keveset.


"Hat hónap nagyon hosszú idő, egyáltalán nem volt könnyű ennyi ideig ugyanabban a környezetben lenni" - emlékezett vissza a szőkeség, akit ennek ellenére nem tört meg a villalét. A kiesése utáni napokban persze meglepte a félév alatt vele kapcsolatban született rengeteg újságcikk, de leginkább csak nevetett rajtuk. Egyéniségének karakán oldalából semmit sem vesztett, nem lett félénkebb és gyengébb sem. Ez a MenyasszonyVarázsló csapatának is feltűnt, olyannyira, hogy szem előtt tartották Éva sminkjének, frizurájának és ruhájának kiválasztásánál is.

Határozott, füstös szemek, látványos, buja fürtök

Bár Évával kapcsolatban a többségnek valóban a határozott, karakán, erős személyiségjegyek jutnak az eszébe, nem kevés romantika és lágyság és rejtőzik a szőke lányban. Lyn ezt már az első találkozásnál felismerte, és úgy döntött, érdemes lenne személyiségének mindkét oldalát bemutatni. Dús, göndör hajkoronájától Lyn semmiképpen nem akarta megfosztani Évát, akinek egyben védjegye is ez a frizura, ezért úgy döntött, egyenesítés helyett fokozza a hatást. Benke Éva fodrász ezért csak kordába szedte a rakoncátlan fürtöket, és egy kis romantikát csempészve hátul és oldalt loknikba szedte Éva haját, a fejtetőn pedig enyhén megemelte azt. A manapság érvényes trendnek megfelelő, hatalmas hajkorona így romantikus hangulatot is kapott.

Fotó: Baksáné Tasnádi Mária
Smink és imázs: Lyn de Gara, Ruha, ékszer, cipő: A Díva, Csokor: ...Virágom, virágom...

A smink tekintetében is hasonló cél vezérelte Lynt, tehát, hogy egyaránt hangsúlyozza Éva karakán oldalát és romantikus személyiségét. Előbbi miatt a szemekhez erős, sötét festéket használt, utóbbi miatt viszont kevés csillogó aranyat is tett a szemhéj szemöldök alatti részére, mely többek között fényt és ragyogást is kölcsönzött Éva tekintetének. A pirosítóból csak láthatatlan mennyiség került az arcra, a ragyogás fokozására viszont csillogó, de visszafogott, rózsaszínes árnyalatú szájfénnyel emelte ki Éva ajkait.


Merész vonalak, sokat sejtető csipke és csillogás

A ruha kiválasztásánál szintén szem előtt tartották a romantikus vonalat és az extravaganciát. Éva így két gyönyörű menyasszonyi ruhában is megnézhette magát. A földig érő, fodros, romantikus stílusú darab egyik különlegessége a csipkés felsőrész volt, mely nem sokat bízott a képzeletre, de magán viselte az elegancia jegyeit, valamint a nyakéket pótló, csillogó kövekkel kirakott gyöngysorok, melyek finoman, de határozottan irányították a szemet Éva arcára. A másik ruha ennél is merészebb volt: a ragyogó drágakövekkel kirakott felsőrész látványos ékszerként takarta Éva felsőtestét, a lábait azonban annál inkább látni engedte. Az elől merészen rövid, de hátul hosszúra hagyott tüllrengeteg, mely a lány különleges cipőjét is megmutatta, igazán gyönyörű, vonzó, extravagáns menyasszonyt varázsolt Évából.

Menyasszony születik Évából - lépésről lépésre

/1107/Menya2011718104214
Megpofozták Alekosz egykori menyasszonyáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-megpofoztak-alekosz-egykori-menyasszonyat-veronikat.html Alekosz volt menyasszonya a VV 5-be vágyikhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-alekosz-egykori-menyasszonya-veronika-a-valovilagban-akar-szerepelni.html MenyasszonyVarázsló: Rá sem ismertünk Bertára! - Hercegnőként született újjáhttp://www.life.hu/hazitunder/20110606-menyasszonyvarazslo-ra-sem-ismertunk-bertara-hercegnokent-szuletett-ujja.html Menyasszony vagy? Így sminkelj az esküvődön!http://www.life.hu/legytrendi/20110511-igy-leszel-trendi-menyasszony-2011ben-smink.html Kate Middleton menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/galeria/20110429-kate-middleton-menyasszonyi-ruhaja.html A filmtörténet 8 legkülönlegesebb menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-a-filmtortenet-8-legszebb-menyasszonyi-ruhaja.html MenyasszonyVarázsló: Íme, VV Gombi szerelme, ahogy még sosem láttad!http://www.life.hu/szepulj/20110418-menyasszonyvarazslo-picur-ahogy-meg-sosem-lattad.html