Lakatos Márk és csapata a héten Csizmadia Anitát vette kezelésbe - a harminckét éves gyulai lány imádta az átalakítás minden percét, az új haját és a fergeteges hangulatot.

Anita projektmenedzserként dolgozik, emellett egy négyéves kislány édesanyja. Mindig szerette volna tudni, mit és hogyan kéne viselnie. Márk és csapata megmutatta, mit változtathat egy dögös frizura, egy vagány smink és egy szexis üzletasszonyszerkó a jó adottságokkal rendelkező lányon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Fotó: Ritter Doron

"Sosem festettem a hajam, és most sem szerettem volna változtatni a színén, ráadásul a csapat szerint is ez a gesztenyebarna hajszín a tökéletes számomra. Mindössze egy kis fényt kapott a hajam, és Zsolt egy nagyon picit vágott is belőle - a göndör frizura pedig nagyon tetszett, eddig csak egyenesen hordtam!" - mesélte a lány a Life.hu-nak.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Anita nem szokta festeni magát, de odáig volt azért, amit Gáspár Viki "művelt" vele: "Nagyot változott az arcom! Általában csak szempillaspirált használok, de ez a smink nagyon tetszett! A férjem azt szereti, ha természetes vagyok, de ő is odáig volt az új külsőmért!" - vallotta Anita.


"Először nem hittem, hogy ilyen jól áll majd ez a blúz, de amint felvettem a nadrággal és a vagány cipővel... dögös és szexi lett az összhatás. A hangulat pedig óriási volt! A szakértők elmondták, mit érdemes viselnem, és kiokosítottak a hozzám passzoló színeket illetően. Nagyon közvetlenek voltak, nagyszerűen éreztem magam!" - mesélte boldogan Anita az átalakításról.

ANITA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1108/Lakat201182314572

 

Lakatos Márk átalakít - Strandpapucsról magas sarkúra váltott Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110816-lakatos-mark-atalakit-18.html Lakatos Márk átalakít: Hatalmasat változott Győzike lánya, Evelinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110809-lakatos-mark-atalakit-hatalmasat-valtozott-gyozike-lanya-evelin.html Lakatos Márk átalakít: Újjászületett a szülésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110726-lakatos-mark-atalakit-16.html Lakatos Márk átalakít: Dögös vörös lett a szeplős kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110719-voros-es-szeplos-lakatos-mark-azonnal-kiszurta-emeset.html Lakatos Márk átalakít: Röpült a bikini - bombanő lett Niki!http://www.life.hu/legytrendi/20110712-lakatos-mark-atalakit-14.html Lakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!http://www.life.hu/legytrendi/20110705-lakatos-mark-atalakit-13-fazekas-dora.html