Pénteken egészséges kislánynak adott életet Douchev-Janics Natasa, a Démász-Szeged háromszoros olimpiai bajnok kajakosa.

A delmagyar.hu beszámolója szerint a 29 éves sportoló és férje, Andrian Douchev első gyermeke 17 óra után, természetes úton jött a világra. A kislány - Janics Natasa elhunyt édesapja, Milan Janic emlékére - a Milana nevet kapta.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Natasa jól viselte a terhességet, és bár nagyon várta a babát, várandóssága hónapjaiban sem mondott le a mozgásról. Még pocakkal is a vízen volt, bár orvosa tanácsára jóval óvatosabban szelte a vizet. Reméljük, az olimpikon hamarosan meg is mutatja egészséges kislányát!

Gyereket akar a legszexibb valóságshow-sztár?http://www.life.hu/anyaskodj/20110830-kim-kardashian-gyereket-akar-ismerose-szerint-nagyszeru-edesanya-lesz.html Beyoncé olyat mutatott, mint még soha!http://www.life.hu/anyaskodj/20110829-beyonce-gyermeket-var.html Már másfél hónapos a Zanzibár gitárosának kislánya! - Elbűvölő képek a kishölgyrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110827-mar-masfel-honapos-a-zanzibar-gitarosanak-kislanya-elbuvolo-kepek.html Jennifer Aniston ikreket vár!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110826-jennifer-aniston-ikreket-var.html Semmi sem igaz a terhessége körüli pletykákból? Kifakadt a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110825-semmi-sem-igaz-a-terhesege-koruli-pletykakbol-kifakadt-a-joban.html Harmadik gyermekét várja a hollywoodi színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110823-harmadik-gyermeket-varja-jennifer-garner.html Megviseli az anyaság Victoria Beckhamet - Tartani is alig tudja negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110822-megviseli-az-anyasag-victoria-beckhamet-tartani-is-alig-tudja.html