kerékpár utazás túrázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ősz, de még ne tedd el a bringádat! Pattanj kétkerékre, és irány Magyarország! Íme, a Life.hu ajánlata egy kulturális programokban gazdag bicajos túrához.

Thinkstock
Thinkstock

1. Tekerj a Bükkben



A Life-tippje

Szeptember 16-a és 18-a között rendezik meg a XVI. Eger Ünnepe nevű rendezvénysorozatot,a város bemutatkozásához izgalmas programok kapcsolódnak.

2. Kerekezd körbe a Fertő-tavat




A Life-tippje

Látogass el a fertőszéplaki Falumúzeumba, ahol megismerheted a vidék néprajzi hagyományait.

3. Bringázz a Dunakanyarban




A Life-tippje

A bringázás fáradalmait remekül kipihenheted a leányfalui termálfürdőben.

4. Kalandozz a Balatonon



A Life tippje

Minden erődre szükség lesz, de megéri feltekerned a Szigligeti-várhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a vidékre.

Thinkstock
Thinkstock


5. Túrázz a Kőszegi-hegységben



A Life-tippje

Ha szívesen részt vennél egy erdei "critical mass"-on, nevezz be az Írottkő Hillclimb hegyikerékpáros és terepfutó versenyre.


6. Pedálozz a Tisza-tónál



A Life-tippje

Érdemes beiktatnod a programba a Tiszavalki-öbölben lévő madárrezervátumot, a szigorúan védett természeti érték a világörökség része.


Tiéd a természet! A legjobb hazai piknikhelyekhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110825-tied-a-termeszet-a-legjobb-hazai-piknikhelyek.htmlFedezd fel Dubrovnik csodáit!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110819-utazas-program-fedezd-fel-dubrovnik-csodait.html4 bámulatos úticél itthon - Páros kikapcsolódás 30 ezer forintbólhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110701-szorakozas-utazas-program-ide-utazz-30-ezer-forintbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.