Lakatos Márk és csapata a héten a huszonhárom éves budapesti egyetemistát, Mariannt alakította át. A közgazdásznak tanuló szerény lányból vadító, fekete démont varázsolt a "szupercsapat".


Az egyetemista Mariann szabadidejében gyerekekre vigyáz, de most azt szerette volna, hogy végre vele foglalkozzanak. Szofrán Zsolt mesterfodrász könnyen rávette a lányt a rövidebb frizurára: "Nagyon tetszik az új hajam, eddig még sosem mertem kirpóbálni az aszimmetrikus fazont, de imádom" - újságolta boldogan az egyetemista a Life.hu-nak.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fotó: Ritter Doron

Mariann a hétköznapokban is sminkeli magát, de az élénkebb színekkel még nem mert próbálkozni. "Először megijedtem az erős színtől, de a csapat megnyugtatott, hogy remekül áll. Azóta én is vásároltam egy ilyesmi színt, és igyekszem kicsit színesebben sminkelni magam a hétköznapokban is" - mondta boldogan az újdonsült bombanő. "A ruha is tökéletesen állt rajtam, igazi vagány, cseppet sem hétköznapi szerelést kaptam - nagyon jól éreztem benne magam" - tette hozzá Mariann.
Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

A közgazdász lány új külseje a családnak és Mariann párjának is nagyon tetszett: "Bár a kedvesem hosszúhajpárti, mégis imádta az új frizurámat, csakúgy, mint a családom és a barátaim" - mesélte a lány, aki nagyon jól érezte magát a ruhák és a rúzsok gyűrűjében.

MARIANN ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1109/Lakat2011913133727

Lakatos Márk átalakít: Igazi szexbomba lett a cuki, göndör hajú kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110906-lakatos-mark-atalakit-21.html Lakatos Márk átalakít: Vadító díva lett a visszafogott tanárnőbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110830-lakatos-mark-atalakit-20.html Lakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/20110823-lakatos-mark-atalakit-19.html Lakatos Márk átalakít - Strandpapucsról magas sarkúra váltott Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110816-lakatos-mark-atalakit-18.html Lakatos Márk átalakít: Hatalmasat változott Győzike lánya, Evelinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110809-lakatos-mark-atalakit-hatalmasat-valtozott-gyozike-lanya-evelin.html Lakatos Márk átalakít: Újjászületett a szülésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110726-lakatos-mark-atalakit-16.html