Lakatos Márk átalakít: Fekete démon lett a szende Mariannból

átalakítás fashion week Ritter Doron Lakatos Márk átalakít Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata a héten a huszonhárom éves budapesti egyetemistát, Mariannt alakította át. A közgazdásznak tanuló szerény lányból vadító, fekete démont varázsolt a "szupercsapat".


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Mariann a hétköznapokban is sminkeli magát, de az élénkebb színekkel még nem mert próbálkozni. "Először megijedtem az erős színtől, de a csapat megnyugtatott, hogy remekül áll. Azóta én is vásároltam egy ilyesmi színt, és igyekszem kicsit színesebben sminkelni magam a hétköznapokban is" - mondta boldogan az újdonsült bombanő. "A ruha is tökéletesen állt rajtam, igazi vagány, cseppet sem hétköznapi szerelést kaptam - nagyon jól éreztem benne magam" - tette hozzá Mariann.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)




Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

A közgazdász lány új külseje a családnak és Mariann párjának is nagyon tetszett: "Bár a kedvesem hosszúhajpárti, mégis imádta az új frizurámat, csakúgy, mint a családom és a barátaim" - mesélte a lány, aki nagyon jól érezte magát a ruhák és a rúzsok gyűrűjében.

MARIANN ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.