A New York-i divathéttel elkezdődött a 2012-es tavaszi-nyári divat mustrája. A Nagy Almában mutatta be kollekcióját Katalin hercegné kedvenc tervezője, Jenny Packham is, akitől számtalan alkalommal kölcsönzött már ruhát. Ezen felbuzdulva kiválogattuk a New York-i divathéten felvonuló tervezők kollekcióiból, hogy mit adnánk Katalin hercegnőre. És megtaláltuk azokat a ruhákat is, amelyeket valószínűleg soha nem látunk majd rajta.


Oscar de la Renta

Ez a kollekció a végletekről szól, így nem volt nehéz kiválasztani azt a ruhát, amelyiket szívesen látnánk Katalinon. A kék virágos ruhához valószínűleg blézert és nude magas sarkút viselne. A másik ruhát pedig nemcsak neki, senkinek sem ajánljuk.


http://nymag.com/fashion

Lela Rose

A tervező kollekciója olyan, mint a friss, tavaszi fuvallat. A törtfehér és világoskék mintás ruha az egyik kedvencünk. Visszafogottsága és üdesége mellett a váll- és csípőrészén finoman játékos. A másiknak odavagyunk a színéért, de a hajtások miatt ez már túl sok lenne a klasszikus stílust kedvelő Katalinnak.

http://nymag.com/fashion

Carolina Herrera

Ha mégis "vadulni" szeretne egy kicsit, akkor ajánljuk neki Carolina Herrera sárga-fekete-fehér színű ruháját. A sárgára amúgy is érdemes figyelni, mert a látottak alapján ez lesz a jövő tavasz-nyár egyik trendszíne. Ugyanebből a kollekcióból ezt a bő fazonú összeállítást mi is a gardrób mélyére suvasztanánk.

http://nymag.com/fashion

 


Victoria Beckham

A tervezőnő kollekciójában kevés Katalin-kompatibilis ruhát találtunk. Victoria elengedte magát, és búcsút intett a "posh"-ságnak. Ez a világos színű tavaszi kabát viszont tökéletes választás lenne. Nem így a harsogó narancs-kék ruha, amelyet inkább nem erőltetnénk a hercegnőre.http://nymag.com/fashion

Jason Wu

Egyszerű, a gallérja miatt mégis különleges darabra bukkantunk a tervező tavaszi-nyári kollekciójában. Ennyi kihágás még belefér, de a fekete, mélyen dekoltált koktélruhában valószínűleg csak Vilmos előtt vonulhatna fel.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!http://nymag.com/fashion

Jenny Packham

Katalin nagy kedvencének kollekciójából egy könnyű anyagból készült, félelegáns ruhát választottunk ki. Az ennél lengébb anyagból varrt öltözéket viszont inkább elvetettük.

http://nymag.com/fashion

 


Donna Karan

Katalin általában a lenge, libbenő anyagokhoz ragaszkodik, pedig szívesen megnéznénk, hogyan mutatna egy "keményebb" állású darabban, mint ez a Donna Karan ruha. Akkor határozottságra viszont, mint ez a fekete-barna, törzsi ihletésű darab képvisel, nincs kapacitálva.http://nymag.com/fashion

Zac Posen

Az estélyi ruhák közül Zac Posen kollekciójának kék ruháját találtuk a "legkatalinosabbnak". A mélyen kivágott darab viszont inkább csak a kifutón és Mihalik Enikőn mutat.

http://nymag.com/fashion

Bagley Mischka

A vastag fémöv nélkül ez a ruha kellően romantikus és finom vonalú ahhoz, hogy látni akarjuk benne a hercegnőt. A másik darabnak ugyan gyönyörű a színe, de ezt az etikett már nem tűrné el.

http://nymag.com/fashion

Lela Rose

Ettől a kollekciótól nem tudunk szabadulni. Katalint szívesen látnánk egy ilyen metálfényű, mégis visszafogott szabású darabban. A kétrészes ruhát viszont ismét csak a kifutóra tervezték, esetleg egy bevállalósabb színésznő mutathatja meg benne magát a vörös szőnyegen.

http://nymag.com/fashionÖltözz a padlásról! Visszatértek a kilencvenes évekhttp://www.life.hu/legytrendi/20110915-oltozz-a-padlasrol-visszatertek-a-kilencvenes-evek.html Döbbenetes fogyása után modell lett a hatvanéves dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20110915-modellkedik-sulyproblemakkal-kuzdo-szineszno-kirstie-alley.html 5 dolog, amit a pasik biztosan nem tudtak a divatrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110914-5-dolog-amit-a-pasik-biztosan-nem-tudtak-a-divatrol.html 10 évesek, de 18-nak néznek ki a legfiatalabb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-10-evesek-de-18nak-neznek-ki-a-legfiatalabb-modellek-.html Sokkoló címlappal népszerűsítik a legnevesebb divatmagazinthttp://www.life.hu/legytrendi/20110831-sokkolo-cimlappal-nepszerusitik-a-legnevesebb-divatmagazint-a-vogueot.html Koppintott Lady Gaga, olcsó tömegcuccok: ilyenek a magyar énekesnők a klipekbenhttp://www.life.hu/legytrendi/20110908-koppintott-lady-gaga-olcso-tomegcuccok-ilyenek-a-magyar-enekesnok-a.html 3 ruhadarab, amit mindenképpen be kell szerezned őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20110902-3-rudarab-amit-mindenkeppen-be-kell-szerezned-oszre.html