A Reggeli műsorvezetője, Barabás Éva csak barátkozni szeretett volna a villa kismalacával, az azonban nem nyitott felé olyan könnyedén.


Zizi, a villa malaca hosszú hetekig volt összezárva a ValóVilág 5 játékosaival. Az állatbarátok féltették is, sokan attól tartottak, hogy a malac a számára nem éppen legkedvezőbb körülmények hatására depresszióssá vált. Ziziről azóta kiderült, hogy semmi baja, még csak ki sem merült a nyugodtan egyáltalán nem nevezhető villalakók mellett. Barátkozni is hajlandó idegenekkel, az csak a véletlen műve volt, hogy Barabás Évit, a Reggeli műsorvezetőjét az adás közben megkapta. Évi ugyanis kézből szerette volna etetni a malacot, az azonban kevésbé értékelte a szándékot.
VV Zizi utolsó napja a villában

Ahogy arról a HajduPress is beszámolt, Zizi a villából kiköltözve rövidesen visszakerült a gazdájához, és még csak meg sem látszik rajta a villalét: ugyanaz a boldog kismalac most, mint aki volt a szereplés előtt.VV5: Cristofel és Csaba már elkezdték a harcothttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111023-vv5-cristofel-es-csaba-felkeszultek-a-parbajra.html VV5: Pétertől máris paráznak a villalakókhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110924-vv5-petertol-maris-paraznak-a-villalakok.html Állati halloween: kutyák és macskák őrült jelmezekbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20111027-allati-halloween-kisallatok-orult-jelmezekben.html Állatkertet építettek egy ausztrál kórház közepérehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111021-allatkertet-epitettek-egy-ausztral-korhaz-kozepere.html Anyuka és kicsinye a francia állatkertbenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111021-anyuka-es-kisfia-a-francia-allatkertben.html